• Efes Pilsen
    15.4k
    Budimirovih 6 epskih golova za repstaciju ce se prepricavat kao Rebicevih 3 s tim da je Ante 3 ugradio u malo bitnijim utakmicama. Zlaja je Budimira vec stavio po strani pa ga na osnovu klupske statistike ponovno vratio. Ponavljam, nama je za napadaca reprezentacije koja cilja visoko kriterij DA SE TRUDI I DA PUNO RADI ZA EKIPU.
  • Fan
    2.1k
    apsolutno se slažem, niti ne umanjujem Musu i njegovu ulogu u ekipi (evo i noćas je dao gol). Zapravo, od sva 4 napadača (da, Kramarić nije devetka, ali ga svi, poput Dalića, uvrštava u tu skupinu špica koji idu na SP), Budimir sigurno daje najmanje onome što želimo igrati i tip je igrača kakav se meni generalno ne sviđa, koji ne vidi suigrače, ima svoj prostor i super ga koristi, ali to koristi samo ekipama tipa Osasuna, a ne onako kako mi (valjda) želimo igrati.
    S druge strane, protiv jačih ekipa, dok god ne savladamo tu napadačku igru, akcijsku igru, protiv jačih ekipa (gdje bi Beljo mogao biti top), Budimir nam može itekako koristiti, i kad uzmemo u obzir njegovu statistiku, ne možeš ga trenutno ne zvat.
    Tako da stojim pri tome da, osim ako ova dvojica totalno padnu, al baš da niš ne igraju, ili bude neka ozljeda, Beljo neće na SP i makar mi možemo žalit za tim, možemo i razumjet zašto su ova 4 ispred njega.
    I iako nije njegova tema, za Stojkovića bi mogli naći puno više argumenata da ide na SP u ovom trenutku...
  • bazooka93
    195
    budimir ima smisla da igras na ubacaje slicno kao sto mu je sosa ubacio u kvalama za ep24 mislim da je armenija bila. Ili da spusta lopte nekom igracu koji moze pobjeci odbrani tipa baturina.
    Matanovic igra u najlosijoj formi i bilo bi smijesno da 10ak BL golova vrijedi vise od 25+ HNL golova.
    Nadodao bih i Stojkovica, kad god bih gubio volio bih imati takvog igraca kojeg mogu ubaciti i koji moze zabiti izvan 16 ili podvaliti laznjak.
    Trenutno Stojke i Beljo pucaju od samopouzdanja dok recimo Sucic i Majer se bore za minute narocito Majer gdje se trener promijenio i gdje se grcevito bore za opstanak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.