• Efes Pilsen
    15.4k
    Pozdrav izborniku :kiss:

FB-IMG-1775465126848.jpg
  • rioda
    15.2k
    kako se zamjerio?javolimtebejako

Bila je priča o bahatom ponašanju, pa su 'senatori' zabranili da ga se poziva. Ako pogledaš njegovu povijest igara u reprezentaciji, bio je pozvan u seniorsku, a nakon tog 'incidenta' nije pozvan čak ni u mladu reprezentaciju idućih nekoliko ciklusa.
  • cibona
    8k
    Vidim da dalić ponovno ima izljeve bahatluka, egoističnosti i samodopadnosti.

Molim Boga da nakon svjetskog ovog licemjera više ne moram gledati.
  • Kepec
    9.3k
    Meni je samo fascinantan narativ hnl-a u cijeloj priči i (ne)kvaliteta lige. Kao da se radi o Vukovaru i Puljiću, Gorici i Ercegu, Slavenu i Dabri, Varaždinu i Mamutu i tako dalje. Dragi Zlatko radi se o europskom Dinamu i daaaleko najboljem strijelcu i (po)najboljem igraču lige Belji. Zlatko ima dugačak jezik za nekoga tko je pola trenerske klupske karijere proveo upravo u tom hnl-u, a ostatak karijere u arapskim Al Nebitnim klubovima.
  • Filip B
    285
    Ako nece igrati aktivno, a po svemu prikazanom dalenda ih ne zeli, onda bolje za nas da ih ne zove na SP, da budu odmorni i spremni za novu sezonu koju vec u srpnju startamo
  • marcio amoroso
    49.9k
    Dalić je Dinamo gledao na Maksimiru koliko i Milanović ili Plenković. To sve kaže o njemu i njegovom pogledu na Dinamo. Lik je jednostavno mrzitelj Dinama i to je činjenica.
  • KtcGoat
    3.6k
    Real navodno prati Stanisica, Bayern ga ne misli prodavat.
    Moguce da je samo pokusaj destabilizacije
  • skener
    7.7k
    Real navodno prati Stanisica, Bayern ga ne misli prodavat.
    Moguce da je samo pokusaj destabilizacije
    KtcGoat

Mislim da bi bila upitna inteligencija svih nas da ne razumijemo što se tu radi
  • rioda
    15.2k

Tzv. Matkovićev poučak :rofl:
  • Klenx
    10.8k
    Neka ne zove niti jednog igrača iz Dinama.
    Jest da to nije u redu prema dečkima, ali sa naše pozicije neka se momci fino odmore preko ljeta, odrade pripreme i krenu u pohod na LP, to će nam puno više značiti nego njihovo sjedenje na klupi i gledanje kako neki Matanović, Musa, Vlašić ili Majer uzimaju minutažu ispred njih.

Bit će oni ionako dio reprezentacije u ciklusu za EURO, ne može im to pobjeći.

Da su tovari isporučili ovakvu sezonu u domaćoj ligi na popisu bi bili Livaja, Rebić, Šego, Krovinović i Silić sa Šarlijom i Hrgovićem na pretpozivu.
    Našlo bi se već mjesta.

HNL nije mjerilo?
    A MLS je?
    Bravo Zlatko.
  • hb1
    595
    Zlatko Dalić je prototip čovjeka za kojeg me neka od moji tetaka koja glasa za HDZ 30 godina jer su naši, uvjerava da je fin, krasan i upitan čovjek.
  • fakin
    3.5k
    ne znam čemu se čudite, izbornik nam dugi niz godina ima specifičan odabir igrača i to se nažalost neće promijeniti. još kad radi ozlijeđenih gvardiola i kovačića 2 zdrava i u formi igrača ispadnu sa svjetskog, a ova dvojica neće moći pola sata odigrati, bit će to još veći spektakl.

on će radije zvati dva ozljeđena senatora makar ne odigrali minute, nego da mu u sastavu bude mladi i u formi igrač.
    tako da za ovo svjetsko pod njime šanse da se stojke i beljo nađu na popisu za ameriku su minimalne.
    uvjeren sam da se netko od napadača ozlijedi da bi prije zvao kovačevića nego belju.
  • Dudu
    2.9k
    Svi se uhvatili Muse, a ja mislim da bi trebao bit ispred i Budimira i Matanovica.

Velika mu prednost sto se ne mora aklimatizirati i sto je nas "najofenzivniji" napadac s najvise energije
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Mislim da ako flopamo na svjetskom kao na prošlom euru, da će linolada otić. Ukoliko uzmemo medalju (bilo kakvu) mislim da Zlatkec "jaše dalje" do eura 2028.
  • Georg Koch
    7.7k
    Ali gdje su ti nasi novinari da na izjave kako HNL nije mjerilo upitaju, kako je nekad bilo za Livaju, koji usput u europskim natjecanjima od povratka ima preko 10 utakmica i mislim 1 gol iz penala ?( neka me netko ispravi), a sada ce Beljo vjerojatno imati bolji ucinak nego sto je ovaj imao ikada u tom nebitnom HNL-u, plus 5g 1a u EL (gol svakih 98 minuta). U cem je kvaka?

EDIT: Inace, zalizani je bas imao strasne protivnike u EL i KL da je tesko bilo zabiti koji pogodak. Ruzemberok prije svih :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.