• DerHerrKool
    452
    Da mi je neko rekao da će se na forumu Dinamovoh navijača branit Svetina u bilo kojem obliku…
  • rioda
    15.2k
    https://youtu.be/SvlapkiT_vE?si=pDc5PgLEslu3qbuY

Na današnji dan prije dvije godine, Hajduk - Dinamo 0:1 u polufinalu kupa. Par dana prije toga smo ih na istom mjestu pobijedili i u prvenstvu
  • skener
    7.7k
    Zvone i Del Pisero se slažu

Na pitanje bi li kao trener igrao s 3-5-2, Del Piero je dao jasan odgovor koji zvuči kao poruka svim talijanskim izbornicima:

"Momčadi koje pobjeđuju igraju s četvoricom u obrani – to je pitanje koje si čovjek mora postaviti. Ako pak sve momčadi u tvojoj ligi brane s trojicom, moraš se donekle prilagoditi. To je po meni jedna od najtežih trenerskih odluka. Ali tko pobjeđuje u Europi – igra s četvoricom straga", poručio je Alex
  • fakin
    3.5k
    ako koga zanima...

Dinamo traži studente za rad u ugostiteljstvu na utakmicama (hrana i piće). Ako želiš doživjeti utakmicu na drugačiji način i biti dio svega što se događa oko terena, ovo je super prilika.

Radi se povremeno, kad su utakmice, tako da super dođe kao dodatan džeparac uz faks. Posao je dinamičan, ekipa je dobra, a zna se kakva je atmosfera kad Dinamo igra

Sve što ti treba je studentski ugovor, sanitarna knjižica i volja za rad. Iskustvo uvijek dobro dođe, ali nije nužno, jer se sve može pohvatati kroz par smjena.
    Satnica se kreće od 7,00 € nadalje, ovisno o vrsti posla koji se obavlja.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVrlfQ2L1Ncr4IsBBk9lvb-yBKJzGQXSukYAGChm0j8Bk0rA/viewform?fbclid=IwY2xjawQ8yMVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeHuCH0O3e_IYkEwYKlFRMU5Es-iJxTiuNKKu4aJ2angF9lhptDuF6f9iOHNU_aem_GHxHt7V1RHePR1s14imWEQ
  • Ritam Ulice
    2.7k
    Dalic da nije toliko samodopadno govno shvatio bi da je Stojkovic najbolji igrac kojeg ce repka imati. A cini mi se da imamo i novu 10ku. Daj Boze zdravlja i bit ce to cudo.
  • Crni86
    20.8k
    ne mora biti niti najbolji igrac, ali taj decko ima nesto posebno u sebi.

I da ga imas na klupi kao gamechangera koji jednim potezom rijesava utakmicu je dovoljno.
  • Goncalo Santos
    3.6k
    7.0, velicanstveno, ali ono sto mene danas jos vise veseli su proslave golova. Momci nasmijani, svi trce u zagrljaj strijelcu, izgleda da je ovo sve kliknulo kako treba. Imamo ekipu igraca koji su tu jedni za druge.

Takoder, 86. minuta, decki i dalje udaraju presing, traze gol vise na 7.0. Svi zeljni dokazivanja, nema stajanja do zadnjeg zvizduka, ma milina.

Izgleda da se vracaju ona vremena kada protivnik dolazi na Maksimir i zna da se nema cemu nadati.
  • Praskaton
    5.8k
    Izgleda da se vracaju ona vremena kada protivnik dolazi na Maksimir i zna da se nema cemuGoncalo Santos

Nakon ovog rezultata očekujem upravo to da nitko ne pomisli uzet nesto protiv nas.
    Daleko sam od fana Kove al ovakva glad kod igrača nije slučajna.Koliko je njegova zasluga ne znam ali ovo je vrhunski.
  • Krizy
    70.6k
    Dinamo je pobjedom 7:0 protiv Osijeka došao do sedam ligaških utakmica u nizu u kojima je postigao po bar tri gola. Što se tiče Lige 10 ovo je rekordni broj utakmica u nizu s 3+ postignuta gola.

Ligaški rekord je osam utakmica u nizu s bar tri postignuta gola, ali kroz dvije sezone. Niz je počeo krajem sezone 2006./07., a nastavio se početkom sezone 2007./08.

Rekord u jednoj sezoni iznosi sedam ligaških utakmica u nizu s bar tri postignuta gola. Taj niz je iz sezone 1993./94. danas Dinamo izjednačio, a sigurno je to teže napraviti u Ligi 10.

2025./26. - 7 ligaških utakmica u nizu s 3+ gola
    Dinamo - Istra 4:0
    Varaždin - Dinamo 0:4
    Dinamo - Gorica 4:2
    Hajduk - Dinamo 1:3
    Dinamo - Slaven 4:2
    Lokomotiva - Dinamo 0:5
    Dinamo - Osijek 7:0

2006./07. - 2007./08. - 8 ligaških utakmica u nizu s 3+ gola
    Dinamo - Međimurje 4:1
    Slaven - Dinamo 0:3
    Dinamo - Šibenik 3:0
    Zagreb - Dinamo 0:4
    Dinamo - Hajduk 3:0
    Dinamo - Šibenik 5:0
    Dinamo - Zadar 5:1
    Inter - Dinamo 0:4

1993./94. - 7 ligaških utakmica u nizu s 3+ gola
    Dinamo - Radnik 5:0
    Rijeka - Dinamo 0:3
    Dinamo - Dubrava 5:3
    Primorac - Dinamo 0:4
    Dinamo - Dubrovnik 8:2
    Pazinka - Dinamo 4:5
    Dinamo - Osijek 7:1
  • Dr Hofmann
    5.4k
    Kaj reći pametno danas... Apsolutno savršen dan. Idemo u srijedu napuniti ono smeće u Gorici. Kup je naš
  • Dr Hofmann
    5.4k
    Malo mi se ,,spuštaju" emocije nakon utakmice, a ustvari me pere euforija jer ovo je Dinamo kakav smo nekad sanjali. Rođen sam sredinom osamdesetih i kaj se Dinama tiče, ustvari do sada nisam ni imao priliku osjetiti što je pravi nogometni klub. Koliko pizdarija i sranja je Dinamov navijač ustvari proživio i da je ta emocija tu, i sve je jača me čini sretnim. Gledam po Sjeveru danas klince i dio mene je ljubomoran jer imaju normalan klub s kojim će proživjeti život (iako istini za volju bilo je i pun kurac starih pesa danas).

Imam samo još dvije želje. Da doživim Maksimir u punom sjaju i druga, da dignemo europski trofej (možda nerealno, ali meni je onaj srpski PAOK i ona Špikićeva šansa još u glavi, ali sad idem u pičku materinu).
  • Sibirski plavac
    8.5k
    da dignemo europski trofej (možda nerealnoDr Hofmann

Ne bih rekao.

Konferencijska je realna, možda i europa liga ako nam se opet potrefi ko sa ekipom 2021.

LP nažalost nemoguće. Eventualno možda neka osmina finala što bi bilo ogroman uspjeh. Ako mogu nekakvi Bodo i Brugge, možemo i mi. A evo i Sporting je u četvrtfinalu.
  • marcio amoroso
    49.9k
    85+ bodova i 90+ golova je sasvim realno do kraja, ali kako igramo ja počinjem vjerovati da je i famozna brojka od 90 bodova i 100 golova dostižna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.