• fakin
    3.5k
    Dinamo nije firma. neki nikako da to shvate. Dinamo se ne može gledati kao posao niti će se ikada moći gledati.
    Dinamo je emocija, tradicija, nešto što ljudi iz Zagreba prate od vrtića do staračkog doma.

Jednostavno morate shvatiti da ne možete neki posao koji radite za novce uspoređivati s nečime kao naš nogometni klub.
  • Jurki
    24.2k
    Dinamo nije firmafakin

Jednostavno morate shvatiti da ne možete neki posao koji radite za novce uspoređivati s nečime kao naš nogometni klubfakin

Tebi, meni, nama tu na forumu nije firma, ali igracima je.
    Igraci su u klubu zbog cega? Pa zbog novaca naravno.
    I oni nogomet tretiraju upravo tako, kao posao.
    Kad bi mi tu sa foruma vodili klub.. garantiram da bi ga srozali u 3 picke materine kroz par godina. Imas primjer 350 kilometara juznije kaj su navijaci napravili od nogometnog kluba svojim vođenjem istog.

Zakaj? Zato jer se u vecini slucajeva ne vodimo poslovnom logikom i racionalnoscu, vec emocijama.
    Posao i emocije nejdu skupa.
    Jasna stvar da nogomet igraci ne igraju na automatiku ko roboti, i moraju uloziti i taj emocionalni dio u to sve..
    I mi ostali ulazemo nekakve emocije u svoj posao.. inat, srdzbu, zelju za poboljsanjem, uspjehom.. isto kao i igraci.
    Da igracima igranje nogometa nije posao.. igrali bi u klubu za dzabe i iz gušta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet