• GeneralNapoleon
    2.5k
    Covjek odlucio napravit mortal kombat fatality nad ostatkom HNLa :death:

Pljuvao sam ga, ali realno ovo kako igramo sada HNL je savrsenstvo. I to sad vec u ozbiljnoj konstanti. Moram priznat da me pridobio kad je protiv tovara izasao na poljud sa celicnim mudima i odigrao konacno jedan derbi tamo kako treba.

Sve ostalo se samo nastavlja. Ako moze ovo u HNLu uvjeren sam da moze i bolje u europi.
  • Droljo
    26.6k
    ovo kako igramo sada HNL je savrsenstvo. I to sad vec u ozbiljnoj konstantiGeneralNapoleon

Pa i red je sa skupljom ekipom od cijele lige zajedno.
  • CastAway1986
    5.6k
    Kova ball napokon daje plodove
  • GeneralNapoleon
    2.5k

Slazem se. Ali bilo je i onih koji su i sa skupljom ekipom igrali smece od nogometa :lol:
  • Dinaminjo
    2k
    Ajmo koja zamjena

P.S.
    Joj Kova, jos zganaca trebas ti jest

Pa ostavi Vidovica da mozda dobije hat trick..
    ..Stojke moze dobit ovacije
  • austrijanac
    10.7k
    Sve sam vise misljenja da ga se ostavi nakraju sezone.

Do toga je došlo…

Svaka čast Kova, svaka čast - iznimno okomito i agresivno.
  • Zagi
    16.8k
    HNL nakon promjene golmana
    15 utakmica
    13 pobjeda
    2 remija
    0 poraza

2.73 ppm
    gol razlika 50:10
  • Crni86
    20.8k
    Hnl igra trenutacno za cistu peticu. Rotacija igraca, svi su u formi i to je ono sta smo cekali, igraju samo najbolji. Ono sta smo imali te 2018 i 2019.

Ja sam za da ostane i iduce sezone jer ovako dominantan dinamo u hnlu ne znam kad smo gledali. U europi mora tek pokazat da je trener za dinamo, zato dat mu priliku jos iducu sezonu da popravi dojam u europi.
  • Eduardo
    28.9k
    Bio sam među onima koji nisu štedjeli Kovačevića. I neću se sada praviti da nisam. Kritizirao sam ga glasno, oštro, prvenstveno zbog Europe jer ono što smo gledali na europskoj sceni jednostavno nije bilo na razini na koju smo naučili zadnjih godina... ali, ali, ali... ovo što momčad igra u prvenstvu nakon pauze zaslužuje samo naklon do poda.
  • DerHerrKool
    443
    Veli Kova, teško da bi ove sezone osvojili Europsku ligu, ali iduće...
  • Crni86
    20.8k
    Kaze Kova sad: zao mi je sta nismo prosli jos koje kolo u europi ali tesko bi ove sezone mogli osvojit europsku ligu.

Tocno to je razmisljanje dinamovog trenera. Znaci razmislja se o tome, to je tu negdje. Visoki ciljevi su postavljeni
  • DerHerrKool
    443
    To to, znači nije ni blizu točno ono da nam je Europa nebitna. Jednostavno treba izgradit sve od temelja.
    Samo naprijed!
  • User123
    53
    Ne sjecam se ovakve dominacije u HNLu. Zvone pod hitno produzi Kovi ugovor haha
    Iduce godine imam vas velika ocekivanja u Europi. Ovo je mocna ekipa a ne sumnjam da ce sw nadograditi jos tijekom ljeta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.