• serbus
    5.9k
    Kova svaka čast skromno o svojim zaslugama ekipa u prvi plan. Najava Europa lige samo jako
  • Klenx
    10.8k
    Bio sam među onima koji nisu štedjeli Kovačevića. I neću se sada praviti da nisam. Kritizirao sam ga glasno, oštro, prvenstveno zbog Europe jer ono što smo gledali na europskoj sceni jednostavno nije bilo na razini na koju smo naučili zadnjih godina... ali, ali, ali... ovo što momčad igra u prvenstvu nakon pauze zaslužuje samo naklon do poda.Eduardo

Taman sam ovako nešto krenuo pisat.
    Prvi bi ga jesenas mijenjao.

Kapa dolje treneru, ovo na proljeće je stroj!

Iz cijele ove priče jedini zaključak je da se ubuduće vjeruje Bobanu više nego vlastitim očima!

Još jednom, svaka čast Kova!
  • emilperska
    15.3k
    Preživio je na jesen ono što bi do tad preživio samo Zoki Mamić i to zato što mu je brat držao stolicu. Neke negativne rekorde smo sigurno tad rušili.

Sad mu se sve vraća s kamatama u pozitivnom smjeru.
    Mislim da je ključni trenutak provjetravanje svlačionice na zimu. Djelomično radi financija, djelomično da Kova nadođe i da nema 10 igrača koji su nezadovoljni minutažom i da se to svede u neke okvire u kojima se on snalazi bolje. Sad na najbolji način vraća tu "uslugu" + taj famozni sastanak u svlačionici nakon kojeg on nasmijan izlazi.

Btw nakon te famozne Istre, jedne večeri je viđen na cugi u maksimirskom parku. Sjedio je kraj nas solo. Imao je bocu Pana (ili Laško ili Heineken, mrak je bio ali etiketa je definitivno zelena kao i boca) kao da ju je lagano sakrio ispod stola i zurio je u šumu i bio zamišljen nekih 45 minuta.
    Bilo mi ga žao, bio sam zabrinut još vise.

Ali mi nakon toga imamo 15 pobjeda i 2 remija u domacim natjecanjima.

Poruka svima: maksimirska šuma i lagana piva rade čuda :)
  • vjeko1701
    24k
    Poruka svima: maksimirska šuma i lagana piva rade čuda :)emilperska

Nije to neka tajna :D
  • prefontaine
    7.9k
    Evo i ja ću izići iz ormara i pohvaliti trenera u ovoj, trenerovoj, temi.

Mario, svaka čast, i samo tako nastavi. Ovako se ušute neznalice i jebivjetri koji misle da sve znaju, da su najpametniji i o nogometu znaju više od jednog Zvone Bobana. Ja sam bio u prvom redu te velike skupine stručljaka, i ovim putem se posipam pepelom i ispričavam, iako čisto sumnjam da ti čitaš Zonu i da te boli spolni organ za mišljenje forumskih zgubidana. Ali isto tako vjerujem da će ti netko od bližnjih to prenijeti, pa će ovo doći do tebe. A ako i ne dođe, jebajiga, barem sam pred forumašima koliko toliko fer ispao.

A sad nastavi ovako, bez zajebancije i opuštanja, jer europske utakmice su veoma blizu, a tu si nam ostao podosta dužan.
    (#/d)
  • Droljo
    26.6k
    Ovako se ušute neznalice i jebivjetri koji misle da sve znaju, da su najpametniji i nogometu znaju više od jednog Zvone Bobanaprefontaine

Nisam zadovoljan.
  • prefontaine
    7.9k
    ma nisam ni ja, ali me je malo prenijelo, 7 golova i 7 piva...čudna kombinacija .

I dalje razmišljam zašto ovo nije moglo biti barem 8:0, zašto na stadionu nije bilo barem 15.000 ljudi, zašto Beljo nije zabio hat trick, zašto je Šunta dobio samo 7 minuta, zašto smo Osijeku dopustili 7 udaraca, zašto Žaja i Zebić nisu ušli. Puno pitanja, malo odgovora
  • Noel
    20.5k
    Bravo treneru. Ulovio je nemoguće dobar zamah. Povezao je sve u svlačionici i na terenu. Ima još do kraja sezone par utakmica ali ovo je za mene ultra moderan nogomet kakav želim gledat uvijek u Dinamu. Da se zove Mario Carlos Kovacia Garcia sralo bi se kako španjolski nogomet i treneri dominiraju svijetom i nogometom i da je to trebalo Dinamu. Ovako je samo po medijima riječ o velikoj kvaliteti Dinamove svlačionice, 20 milja potrošenih i slučajnosti možda.

Pohvale i njemu i stručnom stožeru.
  • Zagi
    16.8k
    Ove scene iz svlačionice mi daju više vjere u iduću sezonu nego impresivnih 2.73 ppg .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.