• Mr Anderson
    18.6k
    Može i livaković raskinuti ugovor sa Turcima ako želi. Samo se mora dobre lovice odreći. Sve se da rešiti ako se ima volje...Droljo

Misliš, treba se odreći love od Fenera i doći na manju plaću kod nas?
  • Droljo
    26.6k

Da. Imaš savršenu moć zapažanja.
  • Mr Anderson
    18.6k

Ja bih na tvoj briljantni plan za Livija samo još dodao komentar:

It's easy with another's dick, koprive to kick.
  • Droljo
    26.6k

Nije to plan stari moj. To je jedna od opcija. Ali da, u pravu si.
  • Jurki
    24.2k
    Decki sigurno nije bas tak jednostavno raskinuti ugovor na nacin da se xy igrac odrekne ostatka ugovora.
    Livi da dobije papire sigurno bi moral nekaj Turcima keširati.
  • Mr Anderson
    18.6k
    Ili to ili mi platiti odštetu. Ako Turci krenu s 5 milja, nađemo se na 3.
  • Jurki
    24.2k
    najbrze i najjednostavnije rjesenje je da Livi veli Turcima da zeli samo u Dinamo i nek se klubovi dogovore. Da uopce nebu isel u pregovore s drugim kupcima.
    Ak je odsteta cca 3 milje, plati to i kraj.
    Ak igrac jednostrano raskida ugovor, tu onda mora uefa/fifa urgirati te se to sigurno rastegne.
  • Droljo
    26.6k
    Ak je odsteta cca 3 milje, plati to i kraj.Jurki

Ne vjerujem da bi mi platiti toliko za livija.
  • rokikaciga
    12.7k
    mislim da su nam duzni jos milju i pol od prodaje. Odreknes se toga, isplatis milju i pol kroz 3 godine i deri misko. Livi je top golman za jos 6-7 godina.
  • Eduardo
    28.8k
    U Livija bih uložio tri milijuna bez da trepnem. U suprotnom svakako moraš kupiti novog golmana s kojim opet ne znaš sa sigurnošću na čemu si. Ok, ulaganje u golmana njegovih godina gotovo sigurno nećeš kapitalizirati kroz budući transfer, ali kroz rezultate s njim na golu bez sumnje hoćeš.

Kažem, novi golman svakako znači trošak, ali bez garancije kvalitete dok s Livijem nemaš tih briga. Tak da meni to zvuči kao sigurna i racionalna investicija.
  • Pavinho
    464
    Jel nije da ima jos neka rata od transfera koju su nam duzni za Livija?
    Dalo bi se nesto prebit
  • Orc123
    15.5k
    3 milja za Livija? Dao bi i 5!

Gdje mozes kupiti takvog golmana za 3 milje? Da gledam Nevistica na golu jos jednu sezonu?
    Temelj Europskog Dinama mora biti golman, tj. Golmancina kao sto je Livi.
  • skener
    7.7k
    Unatoč tome što dobro igramo i unatoč tome što imamo +10 kad samo vidim koliki grč u želucu mi je izazvala danas vijest da Livakovića nema iduća 2 tjedna onda je jasno da ga moramo na ljeto zadržati kako god znamo.
  • Jurki
    24.2k
    kakve smo sve panjčuge placali 2-3 milijuna. Ovo je bagatela.
    Uglavnom, mislim da je najbitnije kaj Livi misli gdje zeli nastaviti karijeru.
    Livi i jos barem jedno krilo.. i tjt kaj se mojih zelja tice za ljetni rok.
  • vjeko1701
    24k
    Ak je Livi voljan odreći se većeg djela ugovora s Turcima, nadam se da smo onda i mi spremni uložiti u odštetu. Vjerujem da će sve to ispasti ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.