• pešća
    1.2k
    Grupa će odradit svoje jer je cijena ulaznica za njih najmanji problem, ali to ne znači da treba ispunit tribinu do kraja i naguzit se Gorici. Dobrom brojkom na tribini bi samo ponizili hvale vrijednu inicijativu našeg kluba koji je stao u obranu navijača, a ne potrošača.
  • Fabercaster
    921
    Mislim da su ljudi još malo mindsetom u "Mamić eri" gdje ih se jebalo u mozak na sve moguće načine da ne dođu na tekmu. Pa se unatoč listama, besplatnim pregledima prostate, privatnim sektorima i "osobnim zaštitarima" na istoku, išlo na tekme kao oblik bunta i otpora ciganu koji nije htio da nepoželjni budu tamo i kvare mu biznis i veselje.

Ovo s kartama za Goricu nije nikakva romantična borba između "nas" i "njih". Ovo je čista pohlepa i tretiranje nas navijača Dinama kao bankomate. Kao što je kolega gore napisao slično, jedino što se može dogoditi kao posljedica masivnog/inatljivog odaziva je da idući put karte koštaju 25 ili 30 eura.
    Također, bilo kakva "akcija" od strane navijača bi samo dodatno išla na mlin njima, jer bi uz navijače još pobrali i pare od samog Kluba.

Svatko je naravno gospodar vlastitog novčanika. Moja velika želja po pitanju navedene utakmice je da Dinamo bez neke prevelike pompe u inat tom bezobrazluku organizira gledanje utakmice podno Zapadne tribine kao što je i napravio u 2 navrata 2024. godine, a jednom baš i u utakmici Kupa protiv Rijeke u finalu.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/informacije-za-navijace-za-uzvratnu-utakmicu-finala-supersport-hnk-a

Vrijeme za srijedu izgleda idealno za gledanje ispod Zapada i tamo ću ako treba ostaviti i 5 puta po 20 eura za klopu i cugu.
    Sretan Uskrs svima!
  • criticus
    7k
    Svatko je naravno gospodar vlastitog novčanika. Moja velika želja po pitanju navedene utakmice je da Dinamo bez neke prevelike pompe u inat tom bezobrazluku organizira gledanje utakmice podno Zapadne tribine kao što je i napravio u 2 navrata 2024. godine, a jednom baš i u utakmici Kupa protiv Rijeke u finalu.Fabercaster

I ovo mi je ok. Bolje nego šutke samo ne doći. Onda ne šalješ nikakvu poruku. Jedino možeš dat municije hejterima i provokatorima praznomira.
  • austrijanac
    10.7k
    rB8CLFxs9liAasvTAAIu07o_CsE141.jpg

Twenty is plenty.
  • NitkoBitan
    36k
    Twenty is plenty.austrijanac

Za nase uvjete i okolnosti twenty is too much :grin:
  • austrijanac
    10.7k

Vise radi primjera gdje njemci seru za ovo, a mi bi trebali prihvatit 20€ jer je “kup”.

Kakav crni kup, niti HNL nije briga za kup…
  • NitkoBitan
    36k
    Ma jasno je to meni. I da, tretiranje kupa od strane HNSa je za uvredu zdravog razuma. Vise ce pozderat i polokat u Americi na racun HNSa nego sto pobjednik kupa dobije novaca. Tezinu tog natjecanja drzi jos samo mjesto za kvale EL.

Jedino možeš dat municije hejterima i provokatorima praznomira.criticus

Zabole nas kaj drugi misle.
  • deda
    44.7k
    3.038 jako dobro.
  • bbb medimurje
    5k
    kolko je ostalo jos sjevera?
  • Keyser Soze
    18.7k
    Moja procjena je preko 9 tisuca gledatelja.
  • Liks90
    4.5k
    3104 Os
  • Bosskovitz
    20.6k
    Izvrtanje teza je da je problem dati 20€ za Dinamo.

Većina klubova u HNL-u najviše zaradi od našeg gostovanja iz jednostavne logike - najviše naših navijača dolazi, a najveći smo i najatraktivniji klub pa najviše i zainteresiramo njihovih navijača te nogometnih kibica. I to je način na koji, indirektno, pomažemo hrvatskom nogometu. No kad netko proizvoljno odluči da će dignuti cijenu ulaznice za gotovo duplo da bi zaradio još više, onda na to treba jasno reagirati jer bez jasne (financijski, ne percepcijski) poruke nema prepreke da sljedeći put probaju s 25€, onda s 30€ i slično.
    Posve je suludo da u sezoni u kojoj smo igrali u Belgiji, Francuskoj, Švedskoj i Danskoj - zemljama koje redom imaju 63%, 81%, 112% i 209% veću prosječnu plaću od Hrvatske te 1.000% bolju stadionsku infrastrukturu - jedna ruševina od Gorice bude samo 1€ jeftinija od najskuplje gostujuće ulaznice u sezoni.

Bez ulaznice sigurno nećeš ostati ako još malo pričekaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.