• Papastrumf
    22.1k
    Najbolje da se sagnemo svakome tko se odluci ostriti kitu na nama. Sljedeci put kad netko digne ulaznicu na 30 ili 40€ opet cemo se pokriti po usima, kupiti ulaznicu i doci na tribinu? Gdje je kraj onda?
    Sto je normalno da isto placamo ulaznicu za Goricu i knockout fazu EL u Belgiji?
  • jedan u nizu
    17.9k
    1.zakaj je cijena visa nego redovno kolo?Thor

gdje se cijene dižu za duplo veću cijenu nego uobičajeno,Paggini

Zao mi je ali ovo nije uobicajenom i nije redovno kolo.

Ovo je polufinale kupa, naravno da nije isto kao recimo 15. kolo HNLa.

Mozda nama bezveze, ali njima svakako ''veca'' utakmica. I mi dizemo karte ovisno u kojoj fazi europskom natjecanja igramo.
  • deda
    44.7k
    Stanje za Osijek - 2.343
  • Thor
    2.3k
    Ok polufinale kupa je. Pitanje. Da je kojim slucanem prosao Slaven ili jos bolje Lokomotiva na Goricu...koliko bi bilo gledatelja tog polufinala?
    Mozda 500 (puno ssm rekso) Cijena 20eura= 10soma Po toj logici bi im karta za polufinale kupa radi, kaj organizacije visokog rizika polufinala trebala biti 200 eura da dodju na iste prihode od karata?
    Jebeni debilizam od obrazlozenja tog klubica.
    Izmislili su vece troskove koji su isti za organizaciju svake tekme jer su dobili prozor za dodatnu mogucnost zarade. I kaj samo 5 eura vise nego inace?
    Boli me k.za tih 5 ili 20eura,platio bih ih naravno za dinamo (potrosio sam u 40godina na dinamo vjerojatno vriijednost jednog luksuznog auta visoke kase) ali fakat ne volim kad nas uzimaju jer znaju da mogu i koriste priliku za to. Kad bi im pokazali da nismo krave muzare kad oni to zele, poslali bi poruku ne samo njima nego i drugima.
  • Mr Anderson
    18.6k
    Previše se drami oko tih cijena karata. Polufinale kupa je, dolazi atraktivni protivnik i oni mogu dignuti malo cijene. Nije baš normalno da je ista cijena za glavnu domaću i gostujuću tribinu, ali što sad. Nisam za bojkot i smiješno mi je pročitati da se time brane interesi kluba. Kak ih braniš ako ekipi uskratimo podršku? Ili što mi imamo od toga ako njima izbijemo iz džepa 10-20 tisuća?
    A što se tiče priopćenja o cijeni karata, očekivano je. Isto bih očekivao i od Dinama da nama netko pošalje takvo priopćenje vezano uz cijene karata.
  • jedan u nizu
    17.9k
    Da je kojim slucanem prosao Slaven ili jos bolje Lokomotiva na Goricu...koliko bi bilo gledatelja tog polufinala?Thor

Pa svima je jasno da pokusavaju vise zaraditi.
    Kako sam ranije napisao, da je Kurilovec to napravio svi bi rekli ok.
    Uostalom, kada igramo osmine finala i igramo u banjolama, karte su po 20 eura, pa nitko nije nista rekao.
    Zasto? Jer pomazemo malom klubu i to im je prilika za zaradu.

Koliko god Gorica nije mali klub i totalno je drugacija prica, meni je malo licemjerno od nas da seremo po gorici ali po Banjolama, Naftasu, Predavcu nista ne seremo.

Izmislili su vece troskove koji su isti za organizaciju svake tekme jer su dobili prozor za dodatnu mogucnost zarade.Thor

Naravno da su izmisli razloge i debili su sa svojim priopcenjem. Bolje da nisu nista napisali, ili da su jednostavno rekli da je ovo polufinale i aj bok.

Koliko su nama troskovi organizacija kada igramo recimo protiv Astane i otvorene su sve 4 tribine, ili kada igramo protiv Fenera i isto su otvorene 4 tribine?
    Isti su nam troskovi, isto je UEFA, pa su nam cijene opet drugacije.
    Zasto? Jer je jedna utakmica kvalifikacijska, a jedna je utakmica u skupini.
  • prefontaine
    7.9k
    Koliko god Gorica nije mali klubjedan u nizu

Apsolutno se ne slažem s ovom konstatacijom.
  • jedan u nizu
    17.9k
    Apsolutno se ne slažem s ovom konstatacijom.prefontaine

Nasrpam Banjola i Predavca sam mislio :joke:
  • criticus
    7k

i 7 kohortaša :lol:
  • prefontaine
    7.9k
    ma tu ti ga je to sve, Gorica, Banjole, Predavac... Sve u par deka
  • criticus
    7k
    Sto je normalno da isto placamo ulaznicu za Goricu i knockout fazu EL u Belgiji?Papastrumf

Nije. Al zar je stvarno bolje bojkotirat nego napunit tribinu i smislit nešto pametno za posrat se po njima da im nepada napamet više dizat cijene?

Razumim ja sve, želim im da ispadnu i klub da im se ugasi, ali mi kao da uvik tražimo razlog za ne doć. Moje je mišljenje da se snažna poruka može poslat samo sa stadiona nikako nedolaskom. Jedini nedolazak koji bi odjeknio je da ekipa ne dođe, a šta onda, daš im besplatan prolazak... ne mislin da će se išta prominit ako mi bojkotiramo. Njima je to samo još jedna utakmica u godini sa praznim istokom. Takve su im skoro sve.
  • Neron53
    2.5k
    Dosta ekipe trazi razliku u cijeni izmedju gostujuce i domace tribine. Kao za zapad je 20 ok a za istok nije.
    Pa uzmimo onda 2 soma ulaznica za zapad pa jebimo majku sa par metara onima koji su postavili ovakve cijene.Nek se govno smrzne u njima
    Zasto zapad ne napravimo jos jednom gostujucom tribinom?
    Naravno da ce domacin staviti za ovako vaznu tekmu visoku cijenu. To je za njih win-win situacija. Ili ce fino zaraditi ili reducirati broj Dinamovih navijaca a samim time njihov pritisak sa tribina.
  • Liks90
    4.5k
    2409 za Os
  • ZG plavi 01
    36
    mislim, zapad i je gostujuca tribina kad igra Dinamo. Nije sad da ljudi na zapadu navijaju za Goricu. Pa ja kad sam god bio skoro svi na zapadu su imali obiljezja Dinama.
  • Neron53
    2.5k

Je..dvije trecine tih jedva zapljeska na Dinamov gol. Od njih ce se bas usrati domacini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.