ako netko treba imat kredita u Unitedu to je Ogs — NORTE
Mislim da i sam Manchester ne zna otkuda na 6.mjestu . Većinske zasluge idu igračima koji su jako dobri invidualci, timska igra ravna 10-11 mjestu u ligi. — Navijač Dinama
zašto bi on to "zaslužio"? Trener je jedna od ključnih funkcija u profesionalnom klubu i on mora biti najbolji koji je dostupan, a dok radi svoj posao — xavier
Svojim doprinosom klubu, za razliku od skupih menadžera sa skupim pojačanjima a trofeja nigdje. — NORTE
Onda je došao Ogs i ekipu kojoj se predviđalo 10.mjesto odveo u LP. — NORTE
S tri zadnja pojačanja i Brunom ova ekipa više nije jeftina — NORTE
Na igračku karijeru mislim, legenda Uniteda koja je donijela trofej LP. Što im je donio npr.Mourinho? Osim potrošio lovu na skupe igrače koji više nisu tu... Sramotna pozicija na tablici s obzirom na uloženo, a onda Ogs niže pobjede i odvodi u LP. Koje od nabrojanih igrača je doveo Ogs? — NORTE
ja sam želio Mourinhov odlazak jer je čovjek nepodnošljiv kad stvari krenu loše i onda je kriv ama baš svatko osim njega samog. — xavier
Što im je donio npr.Mourinho? Osim potrošio lovu na skupe igrače koji više nisu tu... — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.