• Felip
    771
    S reakcijom Dinama na cijenu za kup nisam nikako sretan. Dinamo moli Goricu da smanji cijenu za jebeno polufinale kupa što je njima ko polufinale lige prvaka??? Nemojte me jebat da se spuštamo na tu razinu. Ajde da je cijena 50 eura, ali 20 je smiješno za neke službene "iznenađenosti".

I naravno da vidimo sad koliko je bezbožnika možemovaca koji idu na tekmu u Subotu jer mi veliki katolici ziher ostajemo doma farbati jaja.
  • Kepec
    9.2k
    I naravno da vidimo sad koliko je bezbožnika možemovaca koji idu na tekmu u Subotu jer mi veliki katolici ziher ostajemo doma farbati jaja.Felip

Tetak strog, ali pravedan.
  • Paggini
    79.1k
    reakcijom Dinama na cijenu za kup nisam nikako sretan. Dinamo moli Goricu da smanji cijenu za jebeno polufinale kupa što je njima ko polufinale lige prvaka??? Nemojte me jebat da se spuštamo na tu razinu. Ajde da je cijena 50 eura, ali 20 je smiješno za neke službene "iznenađenosti".Felip

Ne moli Dinamo nikoga ništa, klubu ne ide ni iz džepa ni u džep. Objava je bila više zbog prozivanja sramotne prakse, gdje se cijene dižu za duplo veću cijenu nego uobičajeno, a zašto točno?
  • Ludovic IX
    10.9k
    Bojkot na gostujucem terenu???? Koga tu bojkotiramo?

Za gostovanje u Europi potrošimo 500 eura. Za vz potrošiš 20 eura sa bengom i ulaznicom. Do gorice možete vi iz zg i javnim prijevozom džabe i opet ce vas doc sve 20 eura.
  • fakin
    3.5k
    pa možda da izbijemo novce klubu koji bahato i bezobrazno odgovara na priopćenje našeg klub?

1000 ljudi na tribini = 20 000 eura gorici
    0 ljudi na tribini = 0 eura gorici
  • tigric
    1.1k
    Ne znam sta je vama ljudi, kome je puno 20 eura neka ne ide, nikoga se ne tjera. Boli me kurac koliko ce gorica zaradit, znamo odavno da su govna i da im je stadion sranje. Idem navijat za Dinamo, a tih 20 eura cu zaboravit pet min nakon kupnje koliko god sad puno izgledalo
  • fakin
    3.5k
    nije bitan iznos više, nego reakcija na priopćenje našeg kluba. barem naš klub se ne javlja za svaku glupost i kad izda neko priopćenje onda ono odjekne u javnosti i relevantno je.

odgovor gorice? ko jebe vas i vaše priopćenje radimo kako želim, a vi se jebite. e zbog toga treba bojkotirati tu utakmicu, ne zbog 20 eura.
  • Thor
    2.3k
    kuzim i da slazem se,rado...samo kaj bi time napravili novcanu stetu nasem klubu a to nije dobro i pozeljno pa nije opcija :sad:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k

A pitanje je samo gdje to staje. Ako vide da ovo prođe na jesen će probat s 25. I opet će bit isti razgovori. Činjenica je da je do pred koju godinu se to u HNLu dijelilo besplatno, za kunu, 10-20 kuna, a sada se za praktički lošiji proizvod traži višestruko više upravo zato jer se zna da ima taj lojalni dio ekipe koji će doć no matter what.
  • Thor
    2.3k
    Ko kaj je puno kolega tu navelo...nije problem da je sad to trosak od kojeg padas u nesvjest 20e i da potrosimo vise kad idemo negdje na gostovanje...no radi se bar po mom vidjenju o tome da koriste bezobrazno priliku da na nama uzmu lovu.
    1.zakaj je cijena visa nego redovno kolo?
    2.kak i zakaj je utakmica visokog rizika odjednom?
    3.kak i zakaj se moraju ti "povecani troskovi visokog rizika" platiti sad vise nego na redovnoj hnl utakmici?
    4.jel utakmica redovnog kola kad je dinamo nije "utakmica visokog rizika"?
    Kaj smo mi debili pa nas treba uzimati zato kaj oni nemaju 100 navijaca od kojih ne mogu pokrivati troskove, a znaju da ce 5000 fanatika kluba doci i navijati za svoj klub i kupiti kartu, pa ajmo debilcekima uzet jos 5-10 eura vise po karti?
    E pa nismo debili ili platforma za varanje da nas mozete uzimat kak vam se digne k. i da nam mozete za to dati objasnjenje kao da smo retardi.
    Ne pusim to. Cijena u Malmu cca 15 eura, gorica 20 na kojem i kakvom stadionu?! :brow:
  • prefontaine
    7.9k
    najbolje ne ići na gostovanja nikako. Zašto bi Dinamov navijač plaćao kartu i pive domaćinima i time im punio proračun.
  • fakin
    3.5k
    ok, ti i dalje ne kužiš. sve u redu, ti onda financiraj klub koji bahato odjebava priopćenje, preporuku i mišljenje našeg kluba. ja neću sigurno. idem na većinu utakmica Dinama, ali na ovu nema šanse da odem. zato što branim interese kluba i ne dozvojavam da se itko izdrkava po nama i daje nam odjebe kao da smo trećeligaški klub.
  • Bosna86
    12.7k
    1000 ljudi na tribini = 20 000 eura goricifakin

Čovjek bi rekao napraviti će novi stadion od te sile para a ne jedva platiti redare

Živim za dan kad će Dinamovi navijači tražiti način za odlazak a ne ispriku za svaki k… Jedini razlog zašto su cijene ovakve je da navijača bude sto manje i onda pametni Dinamov navijač ide braniti interes kluba tako sto neće otići na utakmicu… Umjesto mobilizacije, loženja igrača da ih nabiju sto vise pa da im se rugamo, Dinamov navijač kmeci
  • Dzoni
    4.8k
    Svi oni koji kukaju za cijene sam siguran da ne kukaju jer nemaju, nego zbog toga što su sve tribine iste cijene, čega nema nigdje valjda na svijetu, a druga stvar iznenadno i poveliko povećanje cijena.
    Jedva čekam vidjeti cijene za naredne domaće utakmice Gorice, da vidimo je li to zbog inaćenja prema nama ili stvarni zaokret u politici prodaje karata.
  • Hnlovac
    4.6k
    ja bih baš rekao da ovim testiraju granice

Ako stadion bude rasprodan s kartama od 20 eura, iduće sezone stave 25. Ako se i tad rasproda, stave 30

Vrlo brzo će jeftinije biti gledati tekmu Bundeslige u Dortmundu nego Dinamo na poljima u Koprivnici i Gorici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.