• mosad
    2.3k
    zar nije bila priča da je zakasnio minut dva na okupljanje prije treninga
    Ili sam nešto krivo shvatio
  • fakin
    3.5k
    da, boban je rekao to na članskom danu, ali kao radilo se samo o par minuta pa nije bitno.

možete vi govoriti patetika ili ne, ali meni su stvarno ovakve stvari bitne. želim da nam svi igrači znaju da moraju poštivati klub, a samim time i suigrače. nebitno zakasni li se minutu ili 56 minuta. sjećamo se kako je boban sam rekao da je zamjerio petkoviću jer je par minuta zakasnio na sastanak, a onda ovdje relativiziramo stvar jer se radi o bennaceru.

moramo se držati jednakih kriterija za sve, nebitno bio ti junior ili najskuplji igrač, ne smiješ nikada niti sekunde zakasniti kada se radi o obvezama Dinama.

zato mi je drago da smo napokon donijeli taj etički kodeks, samo se nadam da će se jednako odnositi na sve, a ne da ćemo opet relativizirati kašnjenje nekog tko je super igrač jer eto on to može raditi.

sad možete slobodno nastaviti osobno me napadati
  • rokikaciga
    12.7k
    Ah pardon moja greska, kaze Zvone zakasnio dva puta po minutu i kaznjen je oba puta. Gdje je problem?
  • Mikina lijeva kopačka
    644
    Gdje je problem?rokikaciga

Problem je da besposleni pop(fakin) i jariće krsti.

Mora on nekaj kuhat dok je stanka za repke
  • crophantom
    3.7k
    nije nikakva patetika, nego razmišljanje. šta, tebi je normalno da je zvijezdama dopušteno da par minuta kasne na treninge? mislio sam da smo se takvog razmišljanja ostavili kad smo dobili normalnu ekipu u strukturama našeg kluba.fakin
    ztIGdYY.png
  • rioda
    15.1k
    Malo sam ejakulirao čitajući ovodragošlapa

To ti nije baš po etičkom kodeksu
  • dragošlapa
    13
    Ali ni nisam po etičkom kodeksu, nego zbog etičkog kodeksa!
  • criticus
    7k
    Trebaju te u klubu angažirat.Crusades

Znam da se zezaš, ali ideja je odlična. Triba ti neko ko stvari uvik gleda s pesimistične strane i vidi u svemu loše. Ne triba puno takvih, ali poneki da. U moru negativnih komentara pronađeš neke na koji vrijedi reagirat i korigirat.
  • NKDZ86
    7.9k
    nismo ni tražili kodes, a dobili ga, dok se tuga s juga borila za njega godinama, tak da mir
  • crophantom
    3.7k
    mene baš zanima taj dokument. npr. oce li tu biti ukljucene i neke stavke (mada neznam dal se za to treba neki zasebni NDA) da npr. neki bivši igrač, čisto hipotetski govorim, ne može mjesec dana nakon odlaska iz kluba, hipotetski, otiči u neki podcast, posrati se po klubu i iznjeti stvarni i lažni prljavi veš.
  • DiddyGuela
    5.8k
    Sa etickim kodeksom podizemo letvicu prilicno visoko. Sviđa mi se to i nadam se da ce se to odnositi na sve, ukljucujuci igrace, stozer, upravu... i bez "šuga" i "pedera" u buducnosti.
  • Crusades
    23k
    Zvone kaj je psovao je psovao. Etička policija sa čelom na fakinu & Co. vreba iz sjene.
  • Dzoni
    4.8k
    Volio bih da se u kodeks uvede, ako već nije, nešto slično kao u Bayernu gdje se strane igrače prisililo da nauče hrvatski jezik. To bi im ne samo pomoglo na terenu, nego bi to ostvarilo simpatije među navijačima jer nismo velik narod i nema pretjerano mnogo govornika našeg jezika.
    Dani Olmo sigurno ne bi bio toliko voljen među navijačima da nije uz sve ljudske i igračke kvalitete se odlučio uklopiti među Hrvate tako što je naučio tečno govoriti hrvatski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet