• Jurki
    24.1k
    Trenutno smo u poziciji da nam je u klubu jedinica reprezentacije, golman koji voli igrati za nas, koji voli živjeti ovdje, koji je legenda ovdje i koji ima minimalno 4-5 vrhunskih sezona pred sobom.vjeko1701

Sve ovisi koliko smo se spremni rastegnuti.. i kaj Turci traze.
    Ako je to cifra 2-3 milje i ako je Livi spreman na smanjenje primanja.. onda se tu nema kaj prevec za misliti.
    Naravno da nisam protiv toga da Livi dojde.. al isto tak ne vjerujem da bumo isli po novog golmana ako se stvari s njim ne rijese na zeljeni nacin. I zbog tog mi je Fila ok zamjena.
    Jebiga Dinamo se u toj cijeloj prici ne pita apsolutno nist.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Ne brinem se da će Zvone riješiti Livija ako on bude želio ostati u Dinamu ,a mislim da je to dosta puta dosad i rekao. Ako treba za takvog golmana nije ni 3,4 milje onako realno puno. Ako je istina za Hoxhu, i 5 milja ,usmjeriti novac feneru a ne sumnjam da Zvone i Dabac mogu dovesti top krilo umjesto Hoxhe ,ili mukte ili za neku razumnu cijenu . Bit će to sve bonbona
  • Jos-Optimus
    10k
    a ti znas da nece biti tako?
  • vjeko1701
    23.9k
    Jebiga Dinamo se u toj cijeloj prici ne pita apsolutno nist.Jurki

Pa nije baš. Ok, ak Livi vidi samo van i nigdje drugdje, ne pita se. Al ak smo mi spremni na razumnu odštetu i plaću u rangu najplaćenijih u ekipi, pa onda nas se nešto i pita. Besplatno ga sigurno nećemo dobiti.

Drugo ako ovi krenu u neko inaćenje od 7-8-9M, ok, to ne damo, al tu je onda Livi ključan. Ja ne vjerujem da oni mogu dobiti ponudu višu od 3-4M za njega a i to je vjerojatno nategnuto. On im je na solidnoj plaći (2,5M).

Ako Livi hoće ostati, vjerujem da će se postignuti dogovor, ali moramo biti spremni to i platiti. Ako neće ostati, onda samo gubimo vrijeme raspravljajući.
  • veselko tenžera
    7.6k
    Kada je Zvonimir Boban sredinom travnja tada još neslužbeno postao prvi čovjek Dinama, dotaknuli smo se u razgovoru ljetnog prijelaznog roka.

- Valjda ti je jasno da već kasnimo, jer ozbiljni sportski direktori već su odavno u pregovorima s igračima koje bi na ljeto htjeli dovesti. Zato neću moći dovesti neke igrače koje bih želio i koji bi nam bili dostupni da smo se na vrijeme javili, a to je problem - objasnio mi je Boban.

Tekst iznad je Šola objavio sredinom kolovoza prošle godine.

Ovo mi se duboko urezalo u pamćenje - tko krene u travnju, već kasni. U kombinaciji sa Šokotinim informacijama da 4 čovjeka u skautskoj dnevno gledaju cca 10 igrača mislim da je proces doselekcije pod punom kontrolom i već sad u popriličnom zamahu. Jedva čekam rezultate tog rada na ljeto i ne brinem previše.

Ovako planski se godinama nije radilo. Zadnjih par pogotovo, a kod Mamića je svakako bilo ono što agenti nude u datom trenutku u kombinaciji s rezultatom eurokvalifikacija što je dosta visok stupanj improvizacije.
  • Jurki
    24.1k
    što je dosta visok stupanj improvizacije.veselko tenžera

Nemoj tak.. ipak je rijec o manageru svemira.
    Bitno da se svake godine utrzilo xy milijuna. Klub izgledal na kolodvor i protocni bojler za igrace i transfer odstete.
    A to kaj smo mi imali PTSP od ljetnog prijelaznog roka, kaj smo znali da se bu prodalo sve kaj god iole vrijedi... je nebitno.

Šteta kaj nemamo 20 mil eura za potrositi ove godine.. bilo bi definitivno zanimljivo vidjeti kakvu bi ekipu slozili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.