• grba
    663
    Prvo je receno bilo da ce Vuskovic odradit obje 90 minuta
  • KtcGoat
    3.4k
    moguce sve, nije ovo sluzbeno. Novinari piskaraju malo
  • C@ptain Koons
    414
    Livaković - Jakić, Šutalo, Ćaleta-Car, Stanišić - Modrić, P. Sučić - Perišić, Kramarić, Baturina - Budimir.KtcGoat

Zamijeni Vuškovića s Ćaletom i u ovom sastavu igramo prvu protiv Engleza
  • KtcGoat
    3.4k
    jos bi ja Smolcica umjesto Jakica jer ipak je to njegova pozicija i igra redovno, steta je Stanisica trosit lijevo, al svj nemamo lijevog beka
  • Noel
    20.5k
    Veća mi je nepravda što je Matanović ispred Belje, Musu bi i pozvaogrba

Nepravda baš nije svi bi htjeli da je Beljo ali je ovo nekakva realnost. Matanović ipak igra Bundesligu i zabija u njoj. Igra i europsku ligu. Poluamaterska HNL se ne može nikako uspoređivat sa Bundesligom. Meni je veći protivnik Belji za poziciju Musa.

Konačno nemamo problema sa napadačima u reprezentaciji. Imamo trojicu koji zabijaju u najboljim ligama svijeta. Budimir, Kramarić, Matanović. Zadnje mjesto je troboj Musa/Ivanović/Beljo. Osobno neću bit razočaran ako Beljo ne dobije poziv. Nije imao sreće jednostavno. Međutim ako ponovi ovakvu još jednu sezonu on je standardni reprezentativac sigurno u budućnosti.
  • M94
    2.5k
    Konačno nemamo problema sa napadačima u reprezentaciji.Noel

Imamo.

U usporedbi sa nasom veznom linijom i obranom tu smo debelo najtanji.
    Nemamo klasu u napadu, nekoga ko potezom rjesava utakmicu. Krama nije spica pa ga necu tu uzimat u obzir.
    Imas dosta osrednjih slicne kvalitete. Daleko je to od jednog Mandže, Dudua ili Šukera. Vec dugo tu bivamo najtanji, nadam se da ce se pojaviti uskoro neko ime.
  • Noel
    20.5k
    Nemamo klasu u napadu, nekoga ko potezom rjesava utakmicu.M94

Navijači Osasune i ljubitelji španjolske lige se nebi složili sa tobom.
  • OsamŠest
    7.2k
    442 u rombu, sa Petkovićem i Livajom u napadu.

Petković Livaja
    Baturina
    Kovačić Sučić
    Modrić
    Gvardiol Vuško Šutalo Stanišić
    Livaković

I Dalić na pressici prije svake tekme poruči protivniku nek igraju nogomet ak se usude :smile:
  • Dzoni
    4.7k
    Trebalo bi nam onda valjda 15 igrača u polju da nadoknade šetnju Livaje i Petkovića
  • Noel
    20.5k
    VuškoOsamŠest

:vomit:
  • OsamŠest
    7.2k

Da sam napisao cijelo ime, Stanišić bi završil pored Livakovića.. Kaj..
  • KtcGoat
    3.4k
    Trebalo bi nam onda valjda 15 igrača u polju da nadoknade šetnju Livaje i PetkovićaDzoni

Ili jedan:
    photo-editor-ds-1774795592371.jpg
  • rioda
    15.1k

Kaže se Vuška :lol:
  • ZG plavi 01
    22
    https://www.instagram.com/p/DWeP2hXDRz-/?igsh=ZHF5ZG11ZGZkaXR4

Dakle tko ima ig
    Stranica Score90 je slozila kao 5 hrvatskih postava za svjetsko i u nijednu nisu stavili Belju, ali su zato stavili Livaju koji em se umirovio em ga Beljo jede za dorucak ove sezone . Smjesno. Stavili su 5 njihovih igraca, a od nasih samo Livija i Morisa. Znaci ni Misic ni Stojke ni Lisica. Ja ne znam gdje su oni to gledali Hajduka u Europi pa da su vidjeli Durdova i Hrgovica.
  • NerminB
    1.1k

Jebo im hajduk mater. Svima.

Isprike na psovanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.