• rokikaciga
    12.6k
    Cavlina mora ic, ne uklapa se u ekipu. Dosta je Livi, Fila, golman B ekipe i golman juniora.
  • Georg Koch
    7.7k
    Ne kazem da imamo problema :rofl:
    Nego imamo i vise nego komotnu situaciju ako Livi ostane, a opet a druge strane imamo 2 dobra potencijala.
  • Pesca90
    134
    Meni je upitnik jedino kakav je plan koji ce golman braniti za B,koji za juniore,ili ce se Rajicu produziti posudba u Kustosiji ako udu u 2 rang.
  • rokikaciga
    12.6k
    mislim da ce Znuderl u B ekipu a Rajic ostaje u Kustosiji ak ulaze u 2.HNL. Znuderl sljedece sezone ne moze braniti vise za juniore ako se ne varam. Makar kaj se mene tice mi imamo malo jaceg talenta od Znuderla u povojima, pogotovo jer mi je nekoliko ljudi spomenulo da Znuderl mora dosta raditi na tehnici (golmanskoj)
  • Droljo
    26.5k
    Znuderl mora dosta raditi na tehnici (golmanskoj)rokikaciga

Šta je do sad radio?
  • rokikaciga
    12.6k
    Vjerojatno radio na njoj ali nije to jos ta razina za Dinamo.
  • serbus
    5.9k
    https://share.google/XNuBEPeXzd4rlJoiE

Papa ili netko ako može prenjeti u klub ovaj oglas volio bi da se za našeg Kocha nađe malo mjesto u novom klupskom muzeju sa njegovim citatom o Maksimiru ,ako je dres stvarno njegov lijepo sjećanje.
  • Thor
    2.3k
    "- Primarna ideja je zadržati sve igrače do 25 kolovoza! Bez obzira na bilo kakve ponude koje će stići. Sve drugo nema smisla, želimo se pozicionirati u Europi."...kaze izvor u klubu za JL.
    Ovo mi je nadraza i najljepsa recenica koju sam mogao procitati :love: :victory:
  • Olmic
    5.5k
    al meni je ovo i najveca glupost. Kaj to znaci da onda bumo prodali pa uigravali nove igrace? Vidjeli smo kak smo prosli u LP kad smo prodali Livija, sutala i ivanuseca
  • Thor
    2.3k
    Imati cemo spremne zamjene
  • Zoran
    550

Smiju 2 starija igraca igrati u juniorima ( ove godine su to igraci 2006 godiste, a sljedece 2007 godiste), ali ne u isto vrijeme. Teoretski bi mogao Znuderl sljedece sezone braniti za juniore. Provjerena info iz propozicija natjecanja.
  • rokikaciga
    12.6k
    Hvala ti na ispravci! Onda bih definitivno htio Rajica u B ekipi a Znuderla jos godinu u juniorima
  • nin0belan
    26

Pretpostavljam da ako uđemo u LP nećemo morati previše novih uigravati jer nećemo previše ni prodavati. A ako ne uđemo, za HNL i EL ćemo se već uigrat i s malom "doselekcijom".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet