• Zagreb1992
    3.3k

Pitaj ljude iz kluba..samo što opet ne vidim na koji način klub može pomoći u sanaciji nečega što nije njegovo
  • Droljo
    26.4k
    Nek pitaju za pomoc crno bele koje su srdacno docekali.NitkoBitan

Mogu pitat i Zvezdu, ipak su joj ustupili Euroligu one godine kad se uzela ABA liga.Str1nger Bell

Koji kurac!?
    Novi front se otvara? Pre dobro je u dinamu, nema canjuge, mamića pa se ne zna kud sa sobom?

Cibona je jedno a ljudi koji su je tada vodili drugo,tako je i sa Dinamom kojeg se ne odričemo zbog nekih ljudi koji su ga vodili na krivi načinsport

Bravo!
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Capellas vjerojatno poznaje njih i njihove kvaliteteImamo Dinamo

Ovaj dio je najbitniji, ne sumnjam da ce on procijenit treba li neko od njih doc
  • Zagreb1992
    3.3k

Razmišljanje ti je vrhunski ..uostalom nije problem dvorana za igranje u ZGu nego je veći problem gdje će klinci u koje se toliko kunemo u sportu trenirati
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Koji kurac!?
    Novi front se otvara? Pre dobro je u dinamu, nema canjuge, mamića pa se ne zna kud sa sobom?
    Droljo

Pa mozes li si zamisliti da Dinamo upadne u neku financijsku krizu i proda svoje mjesto u Ligi prvaka ni više ni manje nego četnicima ?
  • Hnlovac
    4.6k
    prije 10 godina? Apsolutno da, uostalom narkoman se i drobi na cajke u Hercegovini

A situacija s Cibonom me podsjeća na Dinamo u to vrijeme ali s manje uspjeha i gorim financijama
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Tako je, i mene tada kao navijača Dinama taj klub nije interesirao 3%, 15 ljudi na tribini, napucavanje u Europi radi profita jedne obitelji.

Cibona se nije pomakla sa mrtve točke vec 15 godina, i zaboli me kifla za njihove rezultate, samo mi je nepojmljivo to da imas priliku uci u Euroligu dovuc neke sponzore napokon, pa i da budes kanta za napucavanje uzet ces nekaj od ulaznica i malo razbudit kosarkaski dio navijaca i mozda pokrenut priču na bolje.
  • Droljo
    26.4k

Mamić zna sve pesme zvezde i partizana...
  • Hnlovac
    4.6k
    ja vjerujem da se nakon ovog preoblikovanja situacija samo moze poboljšati
  • blue heart 72
    3.2k
    56.750 eura kazna klubu za Genk.

"razlog su prije svega predmeti koji su ubačeni na teren, a UEFA je za to odredila kaznu od 51.750 eura. Uz to, zagrebački klub morat će uplatiti još 5000 eura Genku kao naknadu za oštećene stolice i drugu infrastrukturu na stadionu. Ukupno će tako Dinamo biti 'lakši' za čak 56.750 eura."
    NORTE

Ovaj dio sa oštećenim inventarom mi se sviđa. Taj dio bi odmah preuzeo i za novu Kranjču, kao i za novi Max. I ako određeni klub ne plati traženi iznos, za njegove navijače nema prodaje ulaznica, tako dugo dok nije podmiren račun
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet