• doubletrouble
    1.9k
    Zlatko, ostani. U Americi.OsamŠest

:ok:
  • Špicpapak
    146
    Konkurenti su mu jučer stvarno bili dobri, jbg. Jedino kak on može u reprezentaciju s obzirom da igra u HNL-u je da zabije hrpu golova, što je i učinio već, a može to još dosta i podebljati. A i uvijek je moguće da se jedan od 4 napadača ozlijedi, što nije tako mala vjerojatnost s ozbirom da ima još dosta sezone do kraja, a i sva četvorica sad dosta igraju.
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Zanimljivo da Petkovicu nije trebalo hrpa golova, dovoljno je bilo da se stisne supak izborniku. Sad kad ima malo siri izbor moze nastavit pisat po Dinamu i HNLu.
  • Mr Anderson
    18.4k
    Gledajmo to sa svjetlije strane, Beljo će biti svjež i spreman za kvalifikacije LP.
  • DiddyGuela
    5.8k
    Klubastvo i osobni animoziteti na stranu ali nema prevelike zamjerke na Dalicev izbor. Sad tko ce biti treci ili cetvrti napadac i na temelju toga hejtati... nema smisla. Hvala bogu izbor je sirok i tko god bude usao na konacni popis putnika na SP nece biti nezasluzeno tamo.
  • DrRatoljub
    652

Više manje se slažem. Ionako pozivanje Belje ili Stojkovica neće riješiti najveći problem reprezentacije (manjak brzine), a ako Dalić ode nakon prvenstva svi imaju podjednako šanse za poziv.
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Ukoliko Beljo i Stojković nastave s ovakvom formom do kraja sezone bit će sramotno ako ne budu pozvani. Ionako nismo nešto previše kreativni te ukoliko bi,napominjem, nastavio s ovom formom do kraja sezone, Stojković je nešto što itekako može pridonjeti repreznataciji, pogotovo s klupe i kad nam ponestane kreacije kad jedan potez može odlučiti tekmu jer nedostaje nam takvih igrača.
    Beljo također ako podeblja brojke, nema logike da ga se ne zove. Doduše, Matanović ima dobre brojke i sad je zabio i igra za Freibrug što je ipak Bundesliga,ali Musa,iako mi je simpatičan,igra u MLSu i to je po meni pozicija gdje Beljo treba ući.
    Ukoliko nijedan ne bude pozvan što je najizvjesnije kad je Dalić u pitanju, opet OK jer će proći ljetne pripreme s Dinamom.
  • Xpert1992
    510
    Ma sve je to ok. Ali ako Beljo dodje do 30 golova sad je mislim na 26, k tome jos nadoda nekoliko asistencija, mislim da je sad na dvije ak se ne varam, najbolji je strijelac domace lige. Ak to nije dovoljno, ne znam kaj vise mora napravit da bude bar cetvrta napadacka opcija na prvenstvu.
  • DiddyGuela
    5.8k

Za Belju se mogu sloziti da bi na kraju trebao biti pozvan ali daleko od sramotnog ako ne bude. Osim ovosezonske forme, Beljo ima iskustvo igranja za repku pa prema tome ne bi bio debitant sto mu je + jer nije mudro da ti igrac debitira na velikom natjecanju. Sa druge strane naziv sramotno pored ne poziva Stojkovicu je pretjeran. Stojko osim sjajne polusezone u HNLu nije pokazao nekakav poseban kontinuitet izvedbe kroz karijeru. Mislim da je to jos uvijek premalo i prerano za repku. Pogotovo u kontekstu SPa. Zamisli kad bi ti igrac debitirao za repku na velikom natjecanju. To je suludo i nepotrebno. Niti je Stojkovic poseban igrac niti je repka posebno ranjiva u veznom redu.

Ako me sjecanje sluzi, cini mi se da je Gvardiol debitirao za repku na Euru 2020. pa je to izgledalo svakako. Gurnut je prenaglo u vatru. Iako je on poseban igrac, vidjelo se to vec i tada.
  • Paggini
    78.9k
    Niti je Stojkovic poseban igracDiddyGuela

A baš sad i ti
  • DiddyGuela
    5.8k

Ti si valjda najveci Stojketov fan ikada. :blush:
  • Paggini
    78.9k
    Ti si valjda najveci Stojketov fan ikada. :blush:DiddyGuela

Ja sam jedini objektivan očito....

Stojković za Majera je vizionarski potez, nagrađuješ klinca za dva vrhunska proljeća, mlad je, potencijalno budućnost repke uz Baturinu, može igrati šta god treba, a profilno nemamo brzih veznjaka koji se tako kreću jbg.
  • Zagi
    16.7k
    Ako Stojke nastavi sa ovakvim prezentacijama do kraja sezone, gledati Vlašića kak se muči sa nogometnim osnovama će biti još jedan standardni Dalićizam.

A ni Majer ne igra niš ako je već Blankin brat pretplaćen na mjesto.

Jedva čekam da pobjegne kada se Modrić umirovi.
  • Noel
    20.5k
    Nepotrebno je pozivanje Belje i Stojkovića kad će ionako utakmice pratit sa klupe bez minutaže.

Pašalić 1 Pašalić 2 ,Vlašić,Sučić 1,Sučić 2,Matanović,Musa će bit zamjene koje će se koristit. Rezervni golmani i rubni pozivnici će odgledat utakmice sa klupe.

Za Dinamo bi bilo dobro da su na popisu zbog dizanja cijene i novčane nagrade ali isto tako možda je i bolje da nejdu nigdje, od početka priprema će bit spremni za napad na ligu prvaka. Tu je prava lova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.