• Paulie
    936
    dijete kad se rodi u Zagrebu automatski navija za Dinamo.
    dijete koje se rodi u Đakovu, Šibeniku, Tomislavgradu ili Gospiću ne navija automatski za Dinamo.

e4c083a064c73698c9f80ee93badeaa3.gif
  • ZaDinamoDaoBihSve
    4
    Sve je to siva zona, da su nam dali na kraju uvid u broj glasova ili postotak mi o ovome ne bismo pričali.
  • criticus
    6.9k
    Sve je to siva zona, da su nam dali na kraju uvid u broj glasova ili postotak mi o ovome ne bismo pričali.ZaDinamoDaoBihSve

Sumnjaš da je ovaj pobijedio pošteno? Da je neko odredio da taj pobjeđuje bez obzira na broj glasova?

Kad bi imao takvu teoriju pitao bi se par stvari.
    1. Tko je pobijedio i ima li ikakve veze s nekim ko bi to mogao namjestiti?
    2. Kolika je nagrada za pobjednika?

3. ZAŠTO BI POBOGU NEKO PUSTIO OVAJ NATJEČAJ AKO JE MOGAO NAMJESTITI GA, KAD BI MOGAO ODMA SPOJITI 1. I 2. BEZ NATJEČAJA?
  • dragošlapa
    6
    Dost dobar agument, šteta kaj Dinamo Zagreb svoje domaće utakmice igra u Zagrebu, gdje je doma i gdje živi od osnutka, kao nasljednik Građanskog, ponavljam, Građanskog.

Ali okej, u pravu si, ima članove i izvan grada.

Ima i izvan države.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Vjecito nezadovoljstvo, meni je dres ok ali da, ocekivao bi nesto totalno drukcije naspram ostalih mozda no dobro
  • Droljo
    26.4k
    dijete kad se rodi u Zagrebu automatski navija za Dinamofakin

Torcida Zagreb se ne bi složila...
  • Bosskovitz
    20.6k

Evo daj nam jedan razlog zašto bi klub, takav kakav danas je, namještao ili fingirao članski natječaj za dres umjesto da je - kao i gotovo svaki drugi klub na svijetu - sam dizajnirao dres u dogovoru s tehničkim sponzorom na što se ama baš nitko ne bi žalio jer nitko nikada nije ni očekivao da bi klub napravio nešto ovako. Samo jedan razlog za tu mega obmanu.
  • NitkoBitan
    35.9k
    Torcida Zagreb se nebi složila...Droljo

Jos da su rodeni u Zagrebu...
  • crophantom
    3.6k
    po komentarima na Facebooku se vidi koliko Zona odstupa od prosječnog fejs navijača (kojih ipak ima više). Dijametralno suprotne reakcije.
  • mlinchica
    5.3k
    Vani ima 50 tis članova.
    Crna je boja sjevera.
    Tomislav je hrvatski kralj koji nas sve pozdravlja na glavnom kolodvoru u našem gradu, obljetnicu je i sjever proslavio ove godine ogromnim transparentom i posvetom, kojeg su svi slikali i šerali. Grafit je na vrlo vidljivom mjestu stadiona.
    Uz to, društvene mreže i aplikacije koristi mlađa ekipa više nego seniori. Njima je kralj Tomislav očito totalno in.

Meni je baš bilo izgledno da će ovaj pobijedit.
    Nije bio moj favorit ali u svakom slučaju, čestitke pobjedniku (pogotovo ako je tu među nama :blush: )!

Već godinama moram gledat i slušat ime jednog bivšeg igrača po kojem je nazvan pomoćni teren, a izabran je od strane socios glasača.
    Za razliku od tog, jedan dodatni dres koji mi se možda ne sviđa u ponudi shopa i koji će igrači obući 5x u jednoj sezoni mi nije problem istrpit. Još su ga birali samo članovi. :grin:

Neka samo što više ovakvih aktivnosti s članovima.
  • Droljo
    26.4k

Veliš da ih nema? Ja znam par ljudi rođenih u zg a tovari su.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Dinamo je najveci hrvatski klub, logicno je onda da ce hrvati navijat za njega a ne samo zagrepcani, a ako ce hrvati navijat onda je logicno da moze biti navijaca izvan Zagreba. Ali isto tako u samom Zagrebu ima pun k onih koji su rodjeni a navijaju za tovariju

Isto ko sto Liverpool, Real , Milan... nemaju samo navijace iz tih gradova
  • Pacho
    16.2k
    Sad kad znam sto masa voli, evo moje kreacije za sljedeci natjecaj sa jos jednim simbolom grada.

1774526955928.png
  • criticus
    6.9k

a u pm umal se uduši
  • Keyser Soze
    18.7k
    :lol: :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.