• Keyser Soze
    18.6k
    ovosezonski prvi dres debelo podcijenjen.veselko tenžera

Odličan, jedan od boljih domaćih zadnjih godina.

Realno, ljudi biraju Tomislava zbog poveznice s hrvatstvom i dokazivanjem koliko gorimo od hrvatstva iako se to zapravo ne bi trebalo nikome dokazivati jer se radi o opće poznatoj stvari. Sve ovo što je napisano o tome da te dočeka Tomislav na ulazu u grad i popularnom kipu je istina, ali garantiram da se ljudi koji su za njega glasali nisu vodili time. Meni osobno nije za top 3 i nadam se da će pobjediti Plava baština ili Čuvar s kaptola.
  • ZaDinamoDaoBihSve
    4
    Stražar s Kaptola, al dobro nisi puno pogriješio :wink:
  • Paggini
    78.8k
    A i na kraju krajeva, što se ne spominje i što me ekstremno čudi da je uopće prošlo žiri, taj Tomislav podno zapada je nečiji autorski rad.

Jasno je meni da originalni autor neće sad kmečiti da mu se isplate tantijemi, ali ako ovaj lik koji je napravio taj dres nije originalni autor tog Tomislava a siguran sam da nije, jako je ljigavo uzeti nečiji rad i samo ga nakeljiti na dres.
  • fakin
    3.4k
    Onda je i strazar trebao traziti dozvolu obitelji Bolle :razz:
  • Thor
    2.2k
    nacelno se slazem s tobom, no autorski rad grafita nije zasticen autorskim pravom. Doduse tomislav i lav na stadionu je radjen uz suglasnost kuba tada tako da se sigurno znaju autori koji su to radili. Bilo bi dobro da se njih pita za isto, ako nista drugo, bar reda radi.
  • Paggini
    78.8k
    Ne mislim sa zakonske strane, nisam se uopće na to osvrtao, nego na neku etičku crtu gdje osoba samo uzme nečiji rad, stavi na dres i eto - to je to.
  • Gradjanski Dinamo
    602
    Ček, kaj je Tomislav pobjednik ili to sam ovak komentirate? Ima ko kakvu insajdersku info?
  • Tajno Ime
    292
    Možda smo upravo otkrili pobjednika? Pošto ova dva mogu imat probleme sa autorskim pravima...pobjednik je svijetlo plavi :rofl:
  • Masto
    1.2k
    sutra u 12 ce se znat do tad nagađanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.