• emilperska
    15.3k

Mi pogodimo sa Schifom, Pokrivačem, Mandzom i Vrdoljakom..
    Oni fulaju ceo fudbal s Rukavinom, Cernatom i Sablićem.
  • crophantom
    3.6k
    Sviraju mi standardno podcasti u pozadini utorkom na poslu, moram primijetiti da kolegu Karla baš jako nerviramo mi forumski zgubidani sa Zone :lol:
  • criticus
    6.8k
    kolegu Karlacrophantom

Tribina? Vidio sam da je samo Q&A bez timestampova, nemam volje to gledat. Imas li timestamp? Vidio sam da se u komentarima spominju di su zonaši sad sa brojkama, pa sam pretpostavio da se pripremilo kako nas "pokopati" :lol: .
  • crophantom
    3.6k
    ma svira mi u pozadini dok sam na callovima, tako da nemam timestamp.
    Al bilo je nešto za prošlotjednu ekipu kola, nešto Mažar/Stojković i nesto kasnije o tome ko vrijeđa il ne vrijeđa tovara Mihu, pa je reko da nisu dečki s podcasta nego kako bi Boban reko zgubidani forumaši.

Al po faci kad sam prebacio prozor mi se činilo da ga nešto žulja oko forumaša u te 2 situacije :rofl:
  • Droljo
    26.4k
    zgubidani forumaši.crophantom

Trn u oku svima! :strong:
  • criticus
    6.8k
    :lol: pa vidite da je dobro gledat i komunicirat. Ako ništa nekog žulja toliko da se javno pravda/brani/napada. Samo triba nastavit utjecat na javno mjenje, usmjerit reflektor na nekoga ko priča pa da se argumenti gledaju a ne: aaa vrsaljkova ruka aaaa. Plus možda Karlo želi pomirit zaraćene strane pa je zbog tog dojam :lol:. Mislim ako nije ne zoni, ne poštuje zonu, a Dinamovac je koji se bavi analiziranjem HNL-a onda neznam šta reći na to.
  • modri-kibic
    1.4k
    U zadnje vrijeme najbolja emisija o HNLu mi je Sportski mikrofon na HR2. Par sportskih novinara koji su javno opredjeljeni za koji klub navijaju, zdrava zajebancija i međusobno podjebavanje. Jedino kaj bi promijenio je sugovornik na početku emisije (Toplak).
  • crophantom
    3.6k
    Mislim ako nije ne zoni, ne poštuje zonu, a Dinamovac je koji se bavi analiziranjem HNL-a onda neznam šta reći na to.criticus

Neznam jel poštuje Zonu ili ne, ne mislim da je čak treba poštovati. Kaj se mene tiče ima pravo mislit da je većina foruma ovdje sastavljeno od neobjektivnih, pristranih, neka sjeverna verzija mitomana. Ak ako tak misli, al mi nije jasno kako onda može radit s Topićem il Paušićem i na njih gledat ko na neke objektivne komentatore HNLa :lol:

Inače se po meni dečko dobro snalazi pred kamerama, tako da mu je za karijeru svakako bolje da se šmajhla s njima, ako se želi baviti s tim poslom. Puno je prirodniji pred kamerom od recimo Korde (iako je Korda meni smiješan kad psuje), tako da ako tu nastavi ovak nebi me čudilo da kroz par godina upikne neko mjesto da tu i tamo nesto i na telci odradi. Nekako je vise TV friendly.
    Da i pohvalim čovjeka, da ne ispadne da samo serem po njemu.
  • Ludovic IX
    10.9k
    ja samo ne kuzim zasto se itko zivcira ovdje što neki tovar kaže.. imau koliko 3-4 kupa u 20 godina i to je to što imaju. tepaju si da su veliki a u europi su hađuk..

oni nemaju ništ što bi im pomoglo u veličanju hađuka pa im ostaje vrsaljkova ruka i mamićeve presice o papirosima na derbiju
  • criticus
    6.8k
    Kaj se mene tiče ima pravo mislit da je većina foruma ovdje sastavljeno od neobjektivnih, pristranih, neka sjeverna verzija mitomana.crophantom

Pa reka bi da nebi pogriješio puno, jer ovo je po definiciji navijačkog foruma skupina pristranih i subjektivnih navijača nogometnog kluba Dinamo Zagreb. Inače bi bili loš navijački forum :smile:. Sad baš mitomana, nismo (bar još) dosegli tu razinu.

Inače se po meni dečko dobro snalazi pred kamerama, tako da mu je za karijeru svakako bolje da se šmajhla s njima, ako se želi baviti s tim poslom.crophantom

Ma reka sam već, pa malo iskritiziran, meni je Tribina top HNL podcast i gledam ih redovito. Nemora značit da se slažem il ne slažem, to nije ni poanta. Al definitivno puno bolji sadržaj od mase drugog što se nudi na HNL sceni. Ja čak nisam toliko iziritiran ili neznam šta, Mihom ko većina ovdje. On ima svoj đir, način razmišljanja i bez straha i zadrške ga se drži. Ima je tog i u korist Dinama (Zajc, promovirali su Globana i Dinamovo proljeće, kad je masa mitomana govorila o Hajduku ko prvaku on je cilu godinu odgovara na pitanje trola da i dalje misli da će Dinamo bit prvak itd). Ima jak ego i ljudima to smeta, meni ne toliko. Ne smeta mi ni Kordin stil. Ono što mi smeta je povremeno izbacivanje nekih poluinformacija koje se kao nebi smjele znat pa ni ne kazu do kraja i to je bilo cesto na Dinamov račun. Onaj primjer usporedbe Korde kako Boban radi nešto što se nije u doba Mamića radilo i kako je Karlo samo to mirno promatra me jako zasmetalo. Također nemaju toliku hrabrost iznit kuloarske kad se govori o drugoj strani i pričama o NO južnog kluba (jbg to je teže, ima posljedice). Ali nisam njihov patreon tako da na kraju dana koga briga.

Na kraju pogleda sam sad i pola sata ovog, i vidio sam ovo sto si spomenuo za prošlu momčad kola, nisam steka dojam da je sad tu nekom neugodno, više su objašnjavali s obzirom na velik broj komentara za Stojkovića (eksplicitno zona dinamo :lol:). Iako, meni nije baš jasno šta se ljudi toliko srde na nečiju momčadi kola. Pa njihova je jednako vrijedna ko da i nas tri s foruma izbacimo svoju. Koga boli uvo. Malo mi je to na momčad kola i Stojketa bilo nepotrebno kmečanje. Druga je stvar ako komentiramo regularnost lige, legitimitet osvojenih titula i "sudačke krađe".
  • crophantom
    3.6k
    E vidis, ja pak Mihu Topica smatram najgorom (neznam kak da se drugačije izrazim) vrstom tovara.
    Djeluje mi da on svojim stavovima ne odstupa puno od Iza Pjace ili onih likova kojima ni neznam ime, samo je 70 puta pametniji i zna to upakirati da ispadne fin, pristojan, načitan i nadasve objektivan, ali ti ga metne u pakšu, a zbog stila ima i veći reach.
  • GOAT
    5.3k
    Djeluje mi da on svojim stavovima ne odstupacrophantom

Nekad mi iskoci njihov shorts ali te stavove preskocim jer dok izgovori sve sto ima prođe me volja
  • Pacho
    16.1k

Nije da ga pratim, ali vec se po shortsima vidi da je tako. Zato ga i toliko pece anus kad dobije po lampi brojkama, jer su mu tad opcije pokrit se usima do zajapurenih bucmastih obraza sto mu ego ne dozvoljava ili otkriti da je zapravo klasicna zadrta "kmee ruka vrsaljka" tovarcina, a ocajnicki zeli ostaviti dojam da je iznad toga. Degenerik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.