• crophantom
    3.5k
    E da, umjesto da gledaju kako se nadjebavati tko je zaslužan kaj se radi brže od zadanih rokova.vjeko1701

Reko bi da dobro poznaju biračko tijelo. Tema "koje više zaslužan što je projekt gotov ranije od planiranog" bi bila aktualna 3 minute, onda bi na portalima pala na 7. Stranicu, tamo negdje između toga koje tange je obukla Ivana Knoll i što danas radi pobjednik Big Brothera iz 2009. Godine.

Al zato u nas tema "tko je kriv što se projekt nije završio na vrijeme", to bi gorilo, svaku 3. Vecer na Otvorenom, prime time dnevnika, rat botova na portalima, mljac mljac
  • vjeko1701
    23.8k
    E jbg, tu smo si sami krivi ko narod.
  • pešća
    1.2k
    Ono sto brine da 2 investitora koji dijele trosak 50:50 u 2 dana izađu s 2 različite informacije, jedni kažu počinje se graditi 2029., drugi 2028., dajte se ljudi malo skordinirajtecrophantom

Pa 2028. su parlamentarni, a 2029. lokalni izbori, svatko si tajmira kako njemu paše :rofl:

Samo nek krenu čim prije...
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Precjenjujete važnost ovog oko izbora. Onaj kaj glasa za HDZ bu glaso za HDZ makar mu ovi spičkali nuklearku u dvorište. Vrijedi i za birače drugih naravno
  • vjeko1701
    23.8k
    Imaš jako puno onih nekih između koji sada sve više govore "nije više tako kako je nekada bilo" ili "ipak se vidi napredak na bolje"
  • NORTE
    23.4k
    U kolovozu odabir pobjedničkog izgleda novog Maksimira.

Novi sjever više neće biti toliko širok, više neće biti širi od terena, ali zato će imat više redova, to je za grupu također jako važno.

Zapravo stolice na navijačkoj tribini su samo smetnja, posebno kad budu zapaljene, one služe sjedenju kojeg na navijačkoj tribini nema i realno ne treba ni biti.
  • Hnlovac
    4.5k
    Pa biti će sklopive stolice ionako tako da nema problema
  • fakin
    3.4k
    U kolovozu odabir pobjedničkog izgleda novog Maksimira.NORTE

moguće da sam više pomiješao, ali zar nije nauković rekao u podcastu da ćemo za valentinovo dobiti izgled novog maksimira?
  • Crusades
    22.9k
    Možda je za natječaj govorio
  • vjeko1701
    23.8k
    Nije se pričalo da se malo zaletio sa preoptimističnim procjenama?
  • crophantom
    3.5k
    Ma rekao je to Nauković, ali da, on se zaletio s optimističnim prognozama, znam da je očekivao još u jesen natječaj.

Ali od tad su se i rokovi od strane politike pomaknuli, tak da nije za kriviti čovjeka, ak se mogu gradonačelnik i ministar zaletit, kaj nebi mogo i on.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    pretpostavljam da ce bit one sklopive, koje nisu za sjedenje jer svako veci od 180 ne moze se uvuc udara koljenima. Vise su tu da ispune standarde
  • Oluja
    6.4k
    tolice na navijačkoj tribini su samo smetnjaNORTE

Neka stolica ali nek budu sklopove. Nije loše sjesti malo u poluvremenu ili ako se dođe malo ranije na stadion.
  • Dzoni
    4.7k
    Samo se nadam da će sa novim stadionom konačno nestati praksa stajanja na stolicama, ostalo me nije previše briga kakve su stolice
  • blue heart 72
    3.2k
    pogotovo mi od 50+, :grin: :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention