• NORTE
    23.4k
    Ide li prodaja karata za finale kupa,zna li se šta?BBBaranja

Bit će to dobro i glasno u svakom slučaju.

https://core-event.co/events/finale-kupa-futsal-dinamo-rijeka-830f/
  • M94
    2.5k

Da, ove cijene mi nekako ne idu uz ideju i sam klub kako je nastao, klub navijaca.
    Ako oce neka Marina sa klincima doc na finale mora potrosit 150€ valjda, a ne govorimo o novoj Kranjci nego o futsal utakmici.
    Istina je da je klub napredovao od prije nekoliko godina i da treba krpati troskove al trebala je bit neka razumnija cijena jer bi vjerujem vise ljudi doslo a zarada ne bi patila. Sumnjam da ce neko doc ko nema sta radit u to vrijeme kad vidi cijenu.
  • rioda
    15.1k

O kojim cijenama vi pričate, nije mi jasno? 10 eura za članove i 15 za nečlanove, za finale kupa. To je puno?
  • blue heart 72
    3.2k
    ne znam, netko je ovdje stavio da su ulaznice po 40 eurica. Valjda se zbog toga pokrenula diskusija o cijeni ulaznica
  • M94
    2.5k
    Napisao je neko prije 2-3 stranice da su 40€
  • Kepec
    9.1k
    Finale kupa je 15 da, odnosno 10 za članove, ali finale prvenstva je 40 odnosno 30 za članove, a to ne da je skupo nego je bezobrazno. U 2 godine povećat cijenu sa 7 eura na 30, 40 je previše. Prvo su si pucali u nogu s promjenom od 50 eura godišnja i besplatna piva svaku tekmu na 80 eura uz dvije besplatne pive u cijeloj sezoni i to kad oni odluče, a sad su si drugi put pucali s ovakvim poskupljenjem pojedinačnih ulaznica.

U Dvojci se počela stvarati dobra atmosfera, bilo je svaku tekmu sve više ljudi, cijene su bile pristupačne, a kaj se onda dogodilo nije mi jasno. Onaj tko je odlučivao o cijenama i uvjetima je doveo do toga da sad na futsalu nema ni 100 ljudi. Nadam se da će se preuređenjem Doma sportova vratiti sve kako je bilo prije 2 godine, a do tada je ovako kako je.
  • rioda
    15.1k

To pričamo o potencijalnom finalu prvenstva, ili za cijeli playoff?
  • Kepec
    9.1k
    potencijalno finale je toliko, četvrtfinale je ista cijena kao i do sada regularne utakmice 5 (članovi) i 7 eura, polufinale 7 (članovi) i 10 eura. I čemu onda skok od 20 odnosno 30 eura mi nikako nije jasno. Još da je jedna utakmica, ali potencijalno 3 utakmice iskeširati 90 ili 120 eura baš i nije fora.
  • NKDZ86
    7.8k
    članska i karta za kup kupljena, korak po korak!
  • Brotnjo
    583
    Čisto sumnjam da je jedna utakmica 40eura, prije bi rekao paket.
    Nešto ste vi zajebali u računici :smile:
  • skener
    7.7k
    Po tome bi tri utakmice polufinala u paketu bile 10 eura, a to sigurno nije tako.
  • ksapi
    7.8k
    Serete po cijenama, a niste ni otvorili link za karte i pokusali ih kupiti, niti imate namjeru doc na ovu utakmicu, niti one iduce. Daj prestanite srat po svemu non stop, stalno nesto ne valja, stalno je nesto problem.. Sad je problem dati 10e za finale kupa, jeste vi normalni?

Cijene za playoff klub jos nije ni objavio sluzbeno, a vec ste krenuli srat gluposti.
  • MicDrop
    10
    Objava iz rujna 2025:
    https://futsal-dinamo.hr/s-druge-strane-ograde-u-prodaji-je-godisnja-ulaznica-za-sezonu-25-26/

Jasno komunicirano koliko ĆE karte koštati za ovu sezonu

U međuvremenu se održala i skupština, mjesto na kojem je moguće jasno komunicirati i izraziti nezadovoljstvo cijenom karata:

https://futsal-dinamo.hr/odrzana-redovna-skupstina-futsal-dinama-2026-je-nasa-godina/

Ne sviđa mi se cijena karte/pive/učlanjenja/suvenira/.... Dođem na skupštinu i javno kažem, i pitam razloge zašto nešto košta koliko košta. Ako mi ne paše, radim kaj mogu da se promijeni stanje...
    Zanemarit ću komentare u stilu: ljudima se neda tak, to bi trebali/trebalo,.... Ovo je NAŠ klub i za svaki trofej i pobjedu koje slavimo kao NAŠE, moramo preuzeti odgovornost i pokazat inicijativu da ispravimo nedostatke koje MI dozvolimo u NAŠEM.
  • skener
    7.7k
    Trenutno je samo ovo bitno.
    Klince za ruku i sutra SVI U CIBONU

Zajedno po novi trofej!

Futsal Dinamo je u finalu Kupa, Plavi love jedini domaći trofej koji nedostaje u bogatoj klupskoj kolekciji. Na putu do trofeja stoji Rijeka.

Prva utakmica igra se u KC Dražen Petrović u utorak, 24. ožujka u 19:00
    Cijena pojedinačne ulaznice za članove Futsal Dinama iznosi 10€, ulaznica sa sve ostale iznosi 15€

Svi navijači rođeni od 2007. do 2013., mogu na baš sve domaće utakmice Futsal Dinama ulaziti sa svojom članskom iskaznicom, bez kupnje godišnje ulaznice ili ulaznice za pojedinačnu utakmicu, no uz predočenje osobne iskaznice. Svi rođeni 2014. godine i mlađi imaju besplatan ulaz na utakmicu, kao i na sve domaće utakmice Futsal Dinama.
  • Kepec
    9.1k
    Daj prestanite srat po svemu non stop, stalno nesto ne valja, stalno je nesto problem.. Sad je problem dati 10e za finale kupa, jeste vi normalni?

Cijene za playoff klub jos nije ni objavio sluzbeno, a vec ste krenuli srat gluposti.
    ksapi

Nitko nije rekao da je problem dati 10e za finale kupa, ali apsolutno nitko već se priča o prvenstvu. Ovo za cijene za playoff nije točno jer su objavljene još u rujnu kad je izašla godišnja.
    Očito je namjera potaknuti ljude da uzmu godišnju, ali netko ne želi/ne može iz xy razloga ili ga ne zanima ništa osim finala. Idem na tekme futsala, obožavam futsal i Futsal Dinamo, ali ovo nije sranje gluposti nego problem koji će im smanjiti broj ljudi. Daj Bože da sam u krivu, da dođemo do finala i bude krcata dvorana, ali netko tko nema godišnju i nije član ne znam jel spreman dati tolike novce. A iz utakmice u utakmicu je vidljivo koliko je ljudi u dvorani i sad netko tko uopće ne prati će vidjeti da smo u finalu, otić će kupiti ulaznicu sebi i frendu/ženi/mužu, a tamo ga traži 80e. Ljudima je puno za Maksimir sve više od 20e, a sad bi trebali duplo za futsal dat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet