• NORTE
    23.4k
    Ide li prodaja karata za finale kupa,zna li se šta?BBBaranja

Bit će to dobro i glasno u svakom slučaju.

https://core-event.co/events/finale-kupa-futsal-dinamo-rijeka-830f/
  • M94
    2.5k

Da, ove cijene mi nekako ne idu uz ideju i sam klub kako je nastao, klub navijaca.
    Ako oce neka Marina sa klincima doc na finale mora potrosit 150€ valjda, a ne govorimo o novoj Kranjci nego o futsal utakmici.
    Istina je da je klub napredovao od prije nekoliko godina i da treba krpati troskove al trebala je bit neka razumnija cijena jer bi vjerujem vise ljudi doslo a zarada ne bi patila. Sumnjam da ce neko doc ko nema sta radit u to vrijeme kad vidi cijenu.
  • rioda
    15k

O kojim cijenama vi pričate, nije mi jasno? 10 eura za članove i 15 za nečlanove, za finale kupa. To je puno?
  • blue heart 72
    3.2k
    ne znam, netko je ovdje stavio da su ulaznice po 40 eurica. Valjda se zbog toga pokrenula diskusija o cijeni ulaznica
  • M94
    2.5k
    Napisao je neko prije 2-3 stranice da su 40€
  • Kepec
    9.1k
    Finale kupa je 15 da, odnosno 10 za članove, ali finale prvenstva je 40 odnosno 30 za članove, a to ne da je skupo nego je bezobrazno. U 2 godine povećat cijenu sa 7 eura na 30, 40 je previše. Prvo su si pucali u nogu s promjenom od 50 eura godišnja i besplatna piva svaku tekmu na 80 eura uz dvije besplatne pive u cijeloj sezoni i to kad oni odluče, a sad su si drugi put pucali s ovakvim poskupljenjem pojedinačnih ulaznica.

U Dvojci se počela stvarati dobra atmosfera, bilo je svaku tekmu sve više ljudi, cijene su bile pristupačne, a kaj se onda dogodilo nije mi jasno. Onaj tko je odlučivao o cijenama i uvjetima je doveo do toga da sad na futsalu nema ni 100 ljudi. Nadam se da će se preuređenjem Doma sportova vratiti sve kako je bilo prije 2 godine, a do tada je ovako kako je.
  • rioda
    15k

To pričamo o potencijalnom finalu prvenstva, ili za cijeli playoff?
  • Kepec
    9.1k
    potencijalno finale je toliko, četvrtfinale je ista cijena kao i do sada regularne utakmice 5 (članovi) i 7 eura, polufinale 7 (članovi) i 10 eura. I čemu onda skok od 20 odnosno 30 eura mi nikako nije jasno. Još da je jedna utakmica, ali potencijalno 3 utakmice iskeširati 90 ili 120 eura baš i nije fora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet