• MateG
    275
    Ja sam samo u nekom trenu vidio Bakrara s loptom u nekom proboju
    I pao mi je skroz random Pacho na pamet kad je nedavno napisao da ce ga izbacit s aviona zbog Allahu Bakrar
    I samo sam se opalio smijat na sred tribine, mislit ce ljudi da sam psiho neki :lol:
    Hvala kolegi Pachi za lijepe uspomene :D
  • Jurki
    25.5k
    Pozdrav svim srbima tovarima konacno ste pokazali svoje pravo partizansko lice.Ritam Ulice

Srbi im organiziraju tribine za njihovu kenjaru, druze se sa grobarima, skupa se trpaju u šupak. Bili klub jna sa najvecom petokrakom od svih klubova bivse drzave. Htjeli dati ime kenjare po bravaru.
    Jedan od najvecih udbasa bio im predsjednik kluba i štuju ga kao bozanstvo i dan danas.
  • Ritam Ulice
    3k
    To su povijesne cinjenice. Sve stoji. Medutim ova ekipa iz recentnijih vremena se busala u prsa kao veliki Hrvati. Eto ti sad sramote koju nece oprat vise nista
  • Batigol
    159
    jel to sa srbima i organizaciji istina?
  • Jurki
    25.5k
    jel to sa srbima i organizaciji istina?Batigol

Neki dan su im organizirali tribinu. Trebao gostovati njihov vlaj Ljpv.. NH tj sekta ga stisnula da ne ode na to.

https://www.index.hr/amp/sport/clanak/u-zagrebu-se-odrzava-tribina-poljud-rusenje-ili-obnova/2773424.aspx

Ako na ovo mislis.
  • Batigol
    159
    Da,to sto ce biti organizirano 24.03.....nije mi sam jasno,zasto u ZG i zasto srbi?
    Ok,vidim tko su sve govornici pa ajde ali opet mi nije nista oko toga jasno..
  • Nogo
    11.1k
    Dinamo pod Kovačevićem: Preporod s Beljom i Stojkovićem

• Dinamo pod vodstvom trenera Marija Kovačevića ove sezone igra izuzetno efikasno i uvjerljivo, osvojivši 25 bodova u devet proljetnih utakmica HNL-a uz gol-razliku 30-5.

• Ključni potez trenera Kovačevića ove zime bilo je davanje veće slobode i minutaže igračima Dionu Dreni Belji i Luki Stojkoviću, koji su jesenas bili donekle sputani.

• Beljo je u drugom dijelu sezone postigao 15 golova i upisao 4 asistencije, dok je Stojković zabio 6 golova i imao 6 asistencija.

• Njih dvojica su zajedno sudjelovali u 23 od 30 Dinamovih golova u HNL-u ovog proljeća, pokazujući izvanrednu suradnju.

• Ovakav Dinamo, s Beljom i Stojkovićem kao ključnim igračima, samo je dva boda udaljen od prošlogodišnjeg ukupnog broja bodova osvojenog od strane četiri različita trenera.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/kovacevic-je-skinuo-okove-belji-i-stojkovicu-i-dobio-stroj-sad-je-na-dva-boda-od-lanjskog-kvarteta/159349
  • VolimDinamoOo
    359
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/vukovar1991/hns-u21-kvota-3240-minuta-shnl-tko-je-iznad-crte-a-tko-zaostaje-15691387

I bas su sad to odlucili uvest kad ih Dinamo najmanje koristi, a Hajduk najvise..

Koliko se pogoduje tom klubu, za povracanje... smanjenja broja igrqca na posudbu, zabrana pomicanja utakmica zbog europe( a kao stalo hns do klubova ), ne bi ne cudilo da su i B momcadi ukinute prije koju godinu jer je Dinama dobro islo tad u hnlu i europi...
  • Hnlovac
    5.9k
    zabrana pomicanja utakmica zbog europe( a kao stalo hns do klubova ),

Ovo upravo njima najviše šteti, a pogotovo ce im stetiti ako uđu u kvale za UEL i budu morali igrati 6 utakmica. Mi znamo igrati ritam europa-HNL, oni ne

Najbolja odluka HNSa unazad 10 godina
  • VolimDinamoOo
    359
    oni ne mogu pratiti tenpo cet-ned ni kad hrv kup igraju haha
  • Jurki
    25.5k
    B momcadi ukinute prije koju godinu jer je Dinama dobro islo tad u hnlu i europiVolimDinamoOo

Upravo to je i bilo. grobarska podruznica u Bejrutu na vodi je bila bankrotirana koja nije imala para za drugu ekipu i znali su ako inkubator Hitrec-Kacijan nastavi izbacivati igrace ko proizvodni pogon, da su zgoreli ko luk na masti.
    I to sve pod motom "regularnosti natjecanja u tadasnjoj 2. hnl".
    Na to se nadovezala gospođa koja je u Dinamu tada kuhala kave, pa odlucila ugasiti totalno drugu ekipu.
    Ali ko za kurac, prestali filati repku s igracima, pa se Kustic ukakio jer ce se i njega poceti pitati za zdravlje, pa odlucio uvesti promjene.

I bas su sad to odlucili uvest kad ih Dinamo najmanje koristi, a Hajduk najvise.VolimDinamoOo

Nist to njima ne koristi. Ako mislis da mogu svake sezone utrpati 1-2 igraca koji bu dovoljno dobar za prvi sastav, jebiga onda su fenomeni u svjetskim razmjerima.
    Imali su sad iz zadnje dve tri generacije solidnih igraca i to je to. Bas da to mogu iz svake generacije izvuci.. tesko.
    Mi cak mozemo lakse to pravilo koje se kosi sa regulativom o radnoj snazi u EU implementirati nego oni zbog jacine ostatka kadra.
    Npr.. vodimo 3:0 i utrpas 3 klinca u igru.. pa nek nabijaju minutazu. Al sam uvjeren da to pravilo nece proci, ovi debilcine kradezeovske su se presle i to zesce.
  • Zagi
    17.7k
    Koja je zadnja sezona koju smo počeli i završili sa istim trenerom?
  • Crusades
    24.2k
    Bjelica 2018/19.?

Evo pitao sam AI i veli da je
  • Sajla
    20.6k

Dinamo je najveći klub u Hrvatskoj i imamo veliku odgovornost izgraditi ga kao primjer u svakom smislu: identitetskom, sportskom, institucionalnom i poslovnom. Previše je tu bilo suza, znoja i krvi naših prošlih generacija da bismo si dozvolili luksuz neuspjeha.

Ovo svaki dinamovac koji dolazi na Maksimir - igrati, raditi ili navijati - mora imati na umu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.