• MateG
    197
    Ja sam samo u nekom trenu vidio Bakrara s loptom u nekom proboju
    I pao mi je skroz random Pacho na pamet kad je nedavno napisao da ce ga izbacit s aviona zbog Allahu Bakrar
    I samo sam se opalio smijat na sred tribine, mislit ce ljudi da sam psiho neki :lol:
    Hvala kolegi Pachi za lijepe uspomene :D
  • Jurki
    24k
    Pozdrav svim srbima tovarima konacno ste pokazali svoje pravo partizansko lice.Ritam Ulice

Srbi im organiziraju tribine za njihovu kenjaru, druze se sa grobarima, skupa se trpaju u šupak. Bili klub jna sa najvecom petokrakom od svih klubova bivse drzave. Htjeli dati ime kenjare po bravaru.
    Jedan od najvecih udbasa bio im predsjednik kluba i štuju ga kao bozanstvo i dan danas.
  • Ritam Ulice
    2.6k
    To su povijesne cinjenice. Sve stoji. Medutim ova ekipa iz recentnijih vremena se busala u prsa kao veliki Hrvati. Eto ti sad sramote koju nece oprat vise nista
  • Batigol
    141
    jel to sa srbima i organizaciji istina?
  • Jurki
    24k
    jel to sa srbima i organizaciji istina?Batigol

Neki dan su im organizirali tribinu. Trebao gostovati njihov vlaj Ljpv.. NH tj sekta ga stisnula da ne ode na to.

https://www.index.hr/amp/sport/clanak/u-zagrebu-se-odrzava-tribina-poljud-rusenje-ili-obnova/2773424.aspx

Ako na ovo mislis.
  • Batigol
    141
    Da,to sto ce biti organizirano 24.03.....nije mi sam jasno,zasto u ZG i zasto srbi?
    Ok,vidim tko su sve govornici pa ajde ali opet mi nije nista oko toga jasno..
  • Nogo
    10.6k
    Dinamo pod Kovačevićem: Preporod s Beljom i Stojkovićem

• Dinamo pod vodstvom trenera Marija Kovačevića ove sezone igra izuzetno efikasno i uvjerljivo, osvojivši 25 bodova u devet proljetnih utakmica HNL-a uz gol-razliku 30-5.

• Ključni potez trenera Kovačevića ove zime bilo je davanje veće slobode i minutaže igračima Dionu Dreni Belji i Luki Stojkoviću, koji su jesenas bili donekle sputani.

• Beljo je u drugom dijelu sezone postigao 15 golova i upisao 4 asistencije, dok je Stojković zabio 6 golova i imao 6 asistencija.

• Njih dvojica su zajedno sudjelovali u 23 od 30 Dinamovih golova u HNL-u ovog proljeća, pokazujući izvanrednu suradnju.

• Ovakav Dinamo, s Beljom i Stojkovićem kao ključnim igračima, samo je dva boda udaljen od prošlogodišnjeg ukupnog broja bodova osvojenog od strane četiri različita trenera.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/kovacevic-je-skinuo-okove-belji-i-stojkovicu-i-dobio-stroj-sad-je-na-dva-boda-od-lanjskog-kvarteta/159349
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet