• Sibirski plavac
    8.4k

Kužim. Ali i kad su karte jeftinije posjeta nije bajna. Nekako imam osjećaj da je više ljudi išlo na futsal i pratilo ga prije prve titule 2023. nego u sezonama nakon. Ne znam kakva je prosječna posjeta na košarci u odnosu na futsal, ali na košarci ako niš drugo bude navijanja.

Jel to i na futsalu došlo do zasićenja nakon dvije vezane titule?
  • skener
    7.6k
    Mozdaaaa 100 ljudi na tribinama
  • nkdz
    1.2k

Jako slabo ispunjeno nažalost
  • nkdz
    1.2k
    Strava šta suci rade, jebem im sve
  • criticus
    6.8k
    Koja sekvenca u zadnjim sekundama :lol:
  • NKDZ86
    7.8k
    Kaj se događalo na tribini iza igrača?

Jadni tovari slavili pobjedu ko da su osvoji prvenstvo.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Jadni tovari slavili pobjedu ko da su osvoji prvenstvo.NKDZ86

A jebiga, razumljivo, svaka pobjeda im je vrijedna. Ova pobjeda danas im je još ostavila minimalnu nadu za ostanak u ligi.

Nisam stigao gledat tekmu, kak su igrali naši?
  • nkdz
    1.2k

Imali smo jako puno grešaka ali po meni suci su potpuno ubili ritam utakmice. Naš igrač ide u kontru jedan na jedan prema golmanu i njihov igrač ga faulira s leđa i popikne ovi mu daju samo žuti karton, a da ne pricam da su nam svirali 8 prekršaja u prvih 12 minuta pa su imali 3 penala.
    Njima isključe trenera, a on s tribine davao instrukcije kak da igraju dok ga naš redar nije posjeo.
    Posjeta loša pa nije bilo ni nekog ekstra pritiska s tribine ali to je postalo normalno kod nas. Kak veliki dinamo nece imat neku ekstra posjetu sutra na Lokomotivi u svom gradu tak ni futsal dinamo nije imao danas. Grad u kojem vrlo malo ljudi istinski voli ovaj klub (veliki i mali), osobno ko Purgera me to jako žalosti
  • Sibirski plavac
    8.4k

"Velikom" Dinamu se bar posjeta diže zadnjih sezona, sporo ali se diže, dok "malome" pada već par sezona, a ne znam zaš. Valjda će nas se skupit pristojna brojka na finalu kupa...

FD koji je nekoć na razini cijelog hrvatskog sporta bio primjer kluba s jednom od boljih posjeta u državi sad zadnjih par sezona iznenađujuće jako jako pada. Lani ni u playoffu nije bilo neke posjete ni navijanja. Kurac bi nam Osijek dao usred Zagreba 9 komada da je bila malo bolja posjeta i pritisak s tribina...

Na košarci mi se čini da češće bude navijanja nego na futsalu, ne znam zašto.
  • BBBaranja
    4.6k
    Ide li prodaja karata za finale kupa,zna li se šta?
  • nkdz
    1.2k

A osobno mi fakat nije jasno to sve skupa. Mislim diže se velikom dinamu posjeta zadnjih par godina ali opet cemo sutra vidjeti koliko nas malo ima, a igramo doma.
    I da tu su svi mogući razlozi zbog kojih smo izgubili generacije navijaca da ih ne nabrajam jer ih svi znamo ali nije mi jasno da toliko malo ljudi ima volje doći.

Futsal je fakat zanimljiv i meni osobno ista emocija ko i veliki Dinamo. Imamo i svoj klub sa dečkima na terenu koji svaki put ostave srce, igra se na toplom i suhom ali iz nekog razloga broj gledatelja je u padu.
    Došli smo od krcatih Cibona do ovoga sad. Ocito ljudi u ovom gradu brzo gube interes za išta sportsko.
    Ni sad da napunimo Cibonu na kupu mi nebi ispralo gorak okus jer znam da je većina došla zbog spektakla finala.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Futsal je fakat zanimljiv i meni osobno ista emocija ko i veliki Dinamo. Imamo i svoj klub sa dečkima na terenu koji svaki put ostave srce, igra se na toplom i suhom ali iz nekog razloga broj gledatelja je u padu.
    Došli smo od krcatih Cibona do ovoga sad. Ocito ljudi u ovom gradu brzo gube interes za išta sportsko.
    Ni sad da napunimo Cibonu na kupu mi nebi ispralo gorak okus jer znam da je većina došla zbog spektakla finala.
    nkdz

Slažem se. Od riječi do riječi. Čudan pad koji nikome nije jasan.

A mislim da razlog pada gledanosti može bit i manjak navijanja na tekmama. Nekoć je FD cijeloj Hrvatskoj javnosti bio poznat kao klub sa ludom atmosferom. Često se na spomen FD-a u medijima prvo pričalo o top publici,a onda o samom futsalu.

Znam da možda glupo zvuči, ali može biti da je određen broj ljudi (pogotovo ovih "običnih" gledatelja) "odustao" od futsala kad su vidjeli da više nema navijanja ko prije odnosno da se većina tekmi u sezoni igra uz škripu tenisica umjesto uz kakvo takvo navijanje.

I da tu su svi mogući razlozi zbog kojih smo izgubili generacije navijaca da ih ne nabrajam jer ih svi znamo ali nije mi jasno da toliko malo ljudi ima volje doći.nkdz

Ljudi osim "spektakla" vole i napetost. Jebiga, ali tako je. Lani je svaka tekma bila rezultatski bitna pa se pratilo. Očito sad kad je praktički gotovo u ožujku ljudima to više nije to. Znam, glup razlog, ali ima sigurno dosta onih koji tako razmišljaju. Ali zato će se takvi uredno pojavit na trgu u svibnju na proslavi titule i glumit fanatike. :roll:
  • nkdz
    1.2k
    Znam da možda glupo zvuči, ali može biti da je određen broj ljudi (pogotovo ovih "običnih" gledatelja) "odustao" od futsala kad su vidjeli da više nema navijanja ko prije odnosno da se većina tekmi u sezoni igra uz škripu tenisica umjesto uz kakvo takvo navijanje.Sibirski plavac

Apsolutno se slažem s ovime. Masa će doći zbog dobre atmosfere koje više nema i kak veliš ne sluša im se škripa tenisica. Tak da smo došli od paklene atmosfere gdje se protivnik stisne kad to cuje do toga da se čuje debil iz Vrgorca koji jučer sere sucima.

Ljudi osim "spektakla" vole i napetost.Sibirski plavac

I to mi je jasno ali to recimo možemo na velikom dinamu uzet ko (još jednu od) isprika nekih koji ne dolaze ali na futsal dinamu je svako prvenstvo jako izjednačeno i full zanimljivo.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.6k
    IMG-20260322-WA0017.jpg

Zauvijek s nama... :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url