Sibirski plavac
Sibirski plavac
Jadni tovari slavili pobjedu ko da su osvoji prvenstvo. — NKDZ86
nkdz
Sibirski plavac
nkdz
Sibirski plavac
Futsal je fakat zanimljiv i meni osobno ista emocija ko i veliki Dinamo. Imamo i svoj klub sa dečkima na terenu koji svaki put ostave srce, igra se na toplom i suhom ali iz nekog razloga broj gledatelja je u padu.
Došli smo od krcatih Cibona do ovoga sad. Ocito ljudi u ovom gradu brzo gube interes za išta sportsko.
Ni sad da napunimo Cibonu na kupu mi nebi ispralo gorak okus jer znam da je većina došla zbog spektakla finala. — nkdz
I da tu su svi mogući razlozi zbog kojih smo izgubili generacije navijaca da ih ne nabrajam jer ih svi znamo ali nije mi jasno da toliko malo ljudi ima volje doći. — nkdz
nkdz
Znam da možda glupo zvuči, ali može biti da je određen broj ljudi (pogotovo ovih "običnih" gledatelja) "odustao" od futsala kad su vidjeli da više nema navijanja ko prije odnosno da se većina tekmi u sezoni igra uz škripu tenisica umjesto uz kakvo takvo navijanje. — Sibirski plavac
Ljudi osim "spektakla" vole i napetost. — Sibirski plavac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.