• Sibirski plavac
    8.4k
    Doktorirao hnl. Veselim se Europi najesen i nadam se da uz par pojačanja i u Europi možemo pokazivati ovakve ili slične predstave. :strong:
  • Marc
    989
    Kritizirao sam ga, ali jebeno je uštimao ekipu i drago mi je da sam bio u krivu i fulao sa kritikama. Bravo Treneru! Vidi se da se i on diže i definitivno je bolji trener nego na početku sezone.
  • Sibirski plavac
    8.4k

Filipoviću ako ništa drugo pamtimo onu brutalnu i važnu obranu Trajkovskom na Maksimiru koja nam je i donijela pobjedu. Nevistiću se ja ne sjećam neke bitne obrane već dugo dugo. Pada mi na pamet "proljetni Neva",a onda se sjetim da je to bilo prije 2 godine...
  • Zagi
    16.6k
    Ma nije ta statistika dizajnirana da se iskenjam po Nevi (iako da sam smatrao od početka sezone da je upravo on najvaznija karika u losim rezultatima, jesam).
    Bilo je tu još pojedinaca koji su odrađivali loš posao. Više nevidljiv nego vidljiv no eto.

Filipović nam je značajno unaprijedio build-up i više nas nije bilo moguće visoko pritisnuti.
    Livi nam je povrh toga donio sigurnost.
    Stojković nebuloznu statistiku g+A, mislim da je 4 gola / 6 asistencija, fluidiniju igru itd. Zajc isto ako ne i više.
    Beljo trpa i ne staje.
    Momčad se uigrala.

Ali da je katalizator bio taj koji je....
  • Kruno
    1.4k
    i dalje ga kritiziram
    al danas je sve štimalo.
  • scooniepenn
    6.6k

Nevistic nas je kostao u toliko utskmica da je to strasno. U HNL-u bi sigurno barem 4 do 6 bodova vise imali, a u Europi najmanje pobjedu protiv Malmoa i bod sa Dancima. Filipovic je donio znacajan pomak, a o nasem Liviju da i ne pricam.
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Nikako da kiksamo da ova tema živnePlavi Zapad

Strašno koliko je bio osporavan od početka i svaki kiks mu se secirao na detalje.Vjerujem da i dan danas mnogi čekaju kiks. Bravo Kova i samo jako do kraja,nema opuštanja do kraja sezone.

I btw stavka koja se uvijek zaboravlja - Kova dođe neusporedivo manje financijski nego Bjelice i Cannavara.
  • Praskaton
    5.8k
    Nema se šta čekat kiks,čovjek je dobio zaslužene kritike kad je to izgledalo loše.Ili smo već zaboravili europu?

Trenutno izgledamo brutalno i kapa dolje na tome.Za mene će biti greška ukoliko on povede momčad na ljetne pripreme.Sad bar ima nešto pozitivno što bi moglo opravdati takav potez
  • Benito
    1.5k
    Nemoj se nikad ugledat na ovog jazavca iz Rijeke hehe
  • veselko tenžera
    7.5k
    Htio bih malo o snazi ekipa protiv kojih smo najlošije izgledali ove sezone, Betis, Celta i Lille. Da ne bude zabune, stvarno smo te 3 odigrali loše, mlako i dezorijentirano i nemam ni gram namjere to predstaviti kao nešto ok.

Međutim, u našoj javnosti, pogotovo od onih koji su željeli omalovažiti trenera su te 3 ekipe predstavljene kao srednja žalost liga petice, čak i gore od toga. E to je daleko od istine.

Prvi su dani proljeća, Betis i Celta stabilno drže 5. i 6. mjesto Primere, što znači da je samo jedan klub ispred njih od svih španjolskih smrtnika. Ona 3 su kategorija za sebe. I jedni i drugi su u četvrtfinalu EL pri čemu je Celta izbacila Lyon koji je bio prvi nakon ligaške faze i trenutno drži 4. mjesto u Ligue 1 koje vodi u LP. A u toj ligi 5. mjesto drži Lille s istim brojem bodova kao Lyon dok im treće mjesto bježi 2 boda. U EL su ispali od Aston Ville koja u PL drži mjesto koje vodi u LP i bježi Liverpoolu 5 bodova.

Da, te 3 smo igrali jako loše. Kad se po strani ostavi emocija koju je nemoć iz tih utakmica ostavila i malo odmaknu zli jezici kojih uvijek ima jasno se vidi da smo igrali protiv odličnih ekipa koje su u tom periodu jeseni bile u jako dobroj formi. Za razliku od nas koji smo tada bili u najnižoj točki forme.

Jednu rečenicu je @Niko1986 simpatično izbacio u podcastu kad su hvalili Kovu, u stilu - zazivali smo smjenu nakon Istre, ne bih da ispadnemo licemjeri, ali ovo sad izgleda dobro. Kažem simpatično jer nema licemjerja u tome. Nakon 4 poraza od HNL sirotinje i loših izdanja u Europi uopće nije bilo čudno tražiti smjenu. Prošlo je skoro pola godine, Dinamo te iste od kojih je gubio gazi duplim hendikepom, igra odavno nije bila bolja, ofenzivci nabijaju brojke, defenzivce se poziva u ponajjače U21 reprezentacije, a prvenstvo je u džepu. To će priznati svatko s 2 zdrava oka, a to što ima dosta onih koji će navijati da Dinamu krene loše samo da mogu reći "eto vidiš da sam bio u pravu za Kovačevića" je, nažalost, realnost.

Ono što želim reći - Kovačević radi odličan posao!
  • DerHerrKool
    399

Sve si rekao. A ovo je posebna dijagnoza:
    ima dosta onih koji će navijati da Dinamu krene loševeselko tenžera
    bez obzira koji je razlog za to jer za to nemre bit razloga.
  • Ljubo
    470
    Posuti ću se sa pepelom i priznati da sam bio u krivu procjenom prema ovom treneru. Mislio sam da će nam sa njim biti deja vu sezona kao i sa Jakirom ali sam se jebeno prevario i drago mi je radi toga.
  • sport
    5.7k
    Kova izdrži,čim te ne vole znak je da si na dobrom putu.
  • Crni86
    20.7k
    Ja zelim jos hrabrijeg kovu. Dojma sam da on sve jako dobro detektira i razmislja samo fali jos vise hrabrosti i muda da pokaze da je on taj. Mislis da valincic treba na klupu, bacaj ga odmah. Ne cekaj tekmu dve. Nadam se da ovim odlicnim rezultatima ce se i on malo napunit samopouzdanjem i jos odlucnije vuc te poteze.

Ovo za sad je u hnlu dobro, jako dobro bi cak reko. Pravi test ce bit iduca sezona kroz kvalifikacije za ligu prvaka. Tu kova mora popravit gorak okus od europe koji smo ostavili ove sezone.
  • Ludovic IX
    10.9k
    Kova je u prvih 6 mjeseci bio žrtva svog neiskustva i osjećaja manje vrijednosti di su skoro svi u svlačionici imali neko ime i on to nije dobro iskontrolirao. Imao je strah od poraza i kako je na početku sezone bilo sve savršeno sa pobjedama u hendikepu doma i u Europi, teško je mjenjao igrače koji su te pobjede i ostvarili. Kad je došla kriza i igre i rezultata , nažalost nije dobro reagirao i zapravo su igrači ti koji su donesli izlaz iz krize a sa zimskim rokom koje mu je doneslo olakšanje u smislu rotacije igrača jer je roster bio manji za 5-6 igrača, i on je uspio pohvatati sve konce i naći dobitnu formulu. Mittyland gore je jos uvijek misterija u smislu izabira prvih 11 a genk doma je po meni vise nesreća nego loša igra. Ostalo je bilo sve po našim željama.

Ja mu sad vjerujem i mislim da ovo može jos bolje sa dva tri igrača koja neće bit popuna vec pojačanja. Trebalo je i njemu vremena koje je dobio i sad je samo na njemu da povjerenje bobana i zaradi ( dobro mu ide zasad)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.