• Mr Anderson
    18.3k
    Ovi tamo napišu da je divljao, 24 sata piše da je bilo nikakvog divljanja, samo je iznio igračima što se očekuje od njih. I to je bilo nakon utakmice, to znači da nema veze s time što su drugo poluvrijeme izašli nabrijani.
    Mislim da je vrijeme da se Germanijaku oduzmu akreditacije za utakmice.
  • Zagi
    16.4k
    Na koji način su europski rezultati u prvom dijelu sezone relevantni za iduću sezonu?

Ajmo se prisjetiti postava iz tih euro blamaza....
    kronološki
    Celta
    1-celta.png
    Lille
    2-lille.png
    Betis
    3-betis.png
    Midtjylland
    4-midtjylland.png

Očito se sav fokus bacio na HNL,a europu kak odigramo.
    I vaš zaključak je da Kova iduće sezone ne moze bolje, puno bolje?
    Treba ga potjerat prije nego dobije priliku igrati europu sa punom momčadi?
    I u to ste sigurni ? Još toliko sigurni da nema šanse da neki drugi trener nebi lošije?

I toj ovih dana gdje vam Bodo zorno pokazuje koliko, između ostalih stvari, znači kontinuitet?
    I to nakon kaj smo potjerali Jakira ,a nije ispalo baš kak smo se nadali.
    Da se nitko od vas koji znate ne zapita ... Pa jebemu , mozda sam u krivu?
  • vjeko1701
    23.6k
    Mislim da je vrijeme da se Germanijaku oduzmu akreditacije za utakmice.Mr Anderson

Germanijak pokušava izjednačiti Bobana i Mamića? Šok.
  • Mr Anderson
    18.3k
    I toj ovih dana gdje vam Bodo zorno pokazuje koliko, između ostalih stvari, znači kontinuitet?
    I to nakon kaj smo potjerali Jakira ,a nije ispalo baš kak smo se nadali.
    Da se nitko od vas koji znate ne zapita ... Pa jebemu , mozda sam u krivu?
    Zagi

Kako će zapitati ako su uvjereni da sve znaju o nogometu i da su pametniji od svih uključujući i one koji vode klub.
  • jp23
    3.8k
    Uz sva ta silna znanja, i potrebe za dokazivanjem da su bili u pravu, ja se zapitam, kako to da ne unovčenja sva ta silna znanja? Mislim ako netko sve to zna, kako se nije već obogatio na tom znanju :chin:
  • Orc123
    15.4k
    Pa sta ako se spustio i odrzao govor? Ne kuzim, gdje je tu problem? Pa Dinamo ih placa, a on je predsjednik....tko bi se trebao spustiti, Nicota?
  • fakin
    3.4k
    Vjerojatno se radi o tome da se na takav način srozava autoritet trenera. Ja sam osobno za to kad su ocajni da se spusti predsjednik kluba i jebe im svima sve (Dinamo nije neka firma, nego emocija ljudima), ali kazem tu postoji problem kako ce igraci gledati u trenera kao autoritet
  • rokikaciga
    12.4k
    Predsjednik kluba se nema kaj spuštat u svlačionicu za vrijeme utakmice. Ne želim više takvo ponašanje u klubu. Nakon utakmice može i to pozdravljam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.