• deda
    38.7k
    Što bi s onim klincem iz Milana, Tonon se zvaše. A i za Tueta nije čut ni vidjet
  • Dudu
    2.6k
    Za Tueta sam čuo od dva izvora bliska mlađim kategorijama u klubu kako kažu da je Tueto prevara teška i da nema od njega ništa. :D
  • deda
    38.7k
    Štaš, 100 Tueta za jednog Danija.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Pa igrao je Tueto protiv Benfice u onom porazu 3:1, nije se sastao s loptom.
  • Bosna86
    12.3k
    Ako se dobro sjećam lik je bio jedno 9 puta u zaledu :smile:
  • Mali dioničar
    17.8k

U jednom poluvremenu. :smile:
  • nkdz
    1k

dobro se sjecas
  • NORTE
    17.7k
    Trebaju li Dinamu pojačanja za novo europsko proljeće i na kojim pozicijama? Desno krilo?
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ako nitko bitan ne ode smatram da nam pojačanja nisu potrebna. Prve dvije pozicije gdje bi se pojačao bi meni osobno bile desno krilo i lijevi bek.
  • flexXy
    3k
    Ja bi i nekog pravog zadnjeg veznog ako se Misic ne oporavi kak spada.
  • Blaz
    395
    Kako ne, a trenerska pozicija?
  • Morales7
    186

Lijevi bek ako ode Joško, lijevo i desno krilo

Zahvalio bi se Belom, Hajri, Leškoviću i Burton na posudbu
  • NORTE
    17.7k
    Igrač tipa Soudani bi digao ovu ekipu na viši nivo. Bjelica ga je otpisao i bez njega napravio novu i još bolju momčad, sada bi ovoj jedan takav dobro došao.
  • Infinity
    19k
    Ja mislim da Hajrovic moze biti to rjesenje na desnom krilu. U klubu bi trebali znati u kakvom je stanju, meni ostavlja dojam da nam moze pomoci.

Lijevog bocnog pored Gvardiola ne trebamo, ali bih ga ja svejedno doveo zbog prilagodbe. U najmanju ruku bih ga kupio i ostavio na posudbi cisto da se jedan posao rijesio i da je na ljeto manje lupanja glavom.

Soudanija ne spominji. Prodje me osjecaj kao da mi netko spomene neprezaljenu bivsu :rofl:
  • xavier
    12.1k
    Zahvalio bi se Belom, Hajri, LeškovićuMorales7

U kojem smislu bi im se zahvalio? Možeš im jedino isplatiti ugovore u cijelosti i otpustiti ih jer ih kupiti neće nitko za ove plaće koje imaju, a onda bolje da su na rosteru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.