• NVKOD
    10.7k
    Orša nam rastura na Cipru, već drugu utakmicu zaredom asistirao!

Kao što je kod nas bio gol-mašina, sad je postao stroj za asistencije. U 34 nastupa (2407') ima 3 gola i 10 asistencija. Drago mi je da je našao sredinu gdje igra konstantno i nadam se da će dobiti poziv na SP (trenutno na pretpozivu).
  • GOAT
    5.2k
    pojma nemam sta ovo znaci ali valjda grmi
  • DrRatoljub
    640
    Baturina nakon sto je došao na fizički zadovoljavajuću razinu rastura. Vrlo mi je drago zbog njega, pokazuje da može biti nositelj vrlo ozbiljnih klubova u ligama petice. Como ima velike šanse za izboriti Ligu prvaka. A protiv Intera nisu bez šanse u uzvratu kupa. Samo tako treba nastaviti i mozda dobije pola sata na SPu nakon što ne stvorimo ništa s Mariom Pasalicem na krilu 60 minuta.
  • Ludovic IX
    10.8k
    Jebote, pa jakir jr. nije prvotimac niti u u19 intera. To je za mene ogroman poraz njegov i njegovog starog. Ako cemo iskreno, talijani su zadnjih 10-15 godina zakazali sa razvojem svojih igrača i da ti kao igrac koji je stvarno bio smatran a isad je smatran velikim talentom, nemas mjesta u u19 momčadi a kao očekujes minute u seniorskom sastavu nagodinu..
  • Navijač Dinama
    11.9k
    Meni bi bez zajebancije na SP-u Baturina bio prvotimac, prije Kovačića. Kao argument bi uzeo da ima dosta bolju sezonu, u strašnoj je formi i ne planira da stane + Kovačić cijelu sszonu muči muku sa ozljedama, a i vidjeli smo protiv Poljske perverziju kad su u veznom redu igrali on, Sučić i Modrić.

Međutim obzirom da me od Dalića ništa ne čudi, vidim već nekog Maria fucking Pašalića koji glumi inverted wingera, Luku Sučića ili ne daj Bože Nikolu Vlašića.
  • hardek
    9.5k
    Baturina ako nastavi s ovom formom, mora biti prvo ime na team sheetu. Doslovno dominira u Serie A
  • Jurki
    23.9k
    zakaj se ne cudim kaj ne igra?
    Steta, istrunut ce tam u tom jebenom Interu jer ga je netko nafukal da tam ide.
    Losa zemlja, liga i jos gori klub za tako mladog igraca.
    Valjda se bu zvlekel iz tog dreka, al za sad upucuje na onu "sam pao, sam se ubio".
  • Krizy
    70.1k
    Jebote, pa jakir jr. nije prvotimac niti u u19 intera. To je za mene ogroman poraz njegov i njegovog starogLudovic IX

U 466 minuta koje je odigrao primili 16 golova.
    Gol svakih 29 minuta.
  • NKDZ86
    7.8k
    Dolazi on za 2 g. u rijeku na posudbu
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Jebote, pa jakir jr. nije prvotimac niti u u19 interaLudovic IX

Iz ove perspektive, transfer od 2.5m zvuci kao vrhunski odrađen posao.
  • Jurki
    23.9k
    i nadam se dobro upozorenje svakom klincu koji misli da moze preskakati stepenice.
    Al koliko ih je tu glupost napravilo... mislim da nebu nikakve koristi od toga.
  • Droljo
    26.2k
    Nikolu VlašićaNavijač Dinama

Njega bih doveo u dinamo iste sekunde da postoji opcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.