• Zagi
    16.5k
    @rokikaciga Šaranić opet gol.
  • Dzoni
    4.6k
    Nadam se da ga prate u klubu, mogao bi biti bargain pojačanje za skoro nikakve novce plus ima status homegrown igrača.
    Jako dugo nisam vidio igrača da toliko zabija u 1.nl(2.hnl), a da golovi nisu iz kornera ili penala
  • badjibadara
    9.2k
    Fino zarolao golmana, onako tolićevski, pa poentirao.
    Samo da odigra nekada malo brže, svaku loptu mora pomilovati, pokušati neki atraktivan potez, onako šmekerski.
  • Zagi
    16.5k
    Iste navike kao i u juniorima i u Bravu. Nazalost, mislim da ništa od toga.
  • rokikaciga
    12.4k
    Odlican gol Saranica ali danas osim gola malo pokazao ali tesko je i to reci kad Mario Rac postavlja ekipu da ne primi gol a ne da zabije gol vise. Saranic je bio defenzivno odgovoran, naprijed imao dva prodora dobra, gol i to je sukus njegove danasnje utakmice.

Kulenovic me danas odusevio, stota utakmica za Sesvete. Dobio skoro sve skokove, rezolutan obrambeno, pravi lider. Ne bih se bunio da ga vratimo za Dinamo 2 da bude mentor ali ne znam koje su njemu ambicije..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.