• KtcGoat
    3.7k
    ajde Barca još barem 3Dinamosaur

:eyes:
  • Navijač Dinama
    12k
    Još 2 gola kad bi Blaugrana nekako uvalila. :smile: :heart:
  • Zagi
    16.9k
    Još!
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Ajmo Olmo poguraj to malo :yikes:
  • hardek
    9.6k
    Newcastle izgleda kao da su im na poluvremenu rekli da im drže obitelji u zatočeništvu
  • Zagi
    16.9k
    Pedri sa loptom, a samo 10 igrača Newcastle-a protiv njega.
  • rokikaciga
    12.8k
    Kad vidim ovo onda Jakirov Bayern ne izgleda toliko strasno :lol:
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Sad se tek vidi koliko je tesko primit 9 komada. Newcastle je tocio Qarabaga, Gordon hvatao rekord i svejedno nije uslo 9..
    E moj Jakire..
  • GOAT
    5.5k
    Ne može se čovjek pouzdati u te engleze da bar 9 komada popiju
  • Zagi
    16.9k
    A jbg, ovi za plaću jednog-dva igrača istoče koliki je nama godišnji proračun pa prime 7 ...
  • don
    19.3k
    La Liga > Premier liga
  • Tvrdica McTvrdi
    5k

Obično kad je takva paljba po golu se i golman razbrani pa ipak to stane na 7. Mi smo imali tu endemski primjerak
  • Zagi
    16.9k
    Stari moj, to je bila Nevistićeva ponajbolja utakmica u dinamu.
    Nazalost.
  • GOAT
    5.5k
    La Liga > Premier ligadon

Taktika i tehnika jos jednom nadjačala passion, desire i kornere
  • Navijač Dinama
    12k
    A jbg, ovi za plaću jednog-dva igrača istoče koliki je nama godišnji proračun pa prime 7 ...Zagi

Newcastleu samo napad ima vrijednost od preko 200-njak miliona, Dan Burn reprezentativac, Tonali isto vrijednost 100njak miliona itd itd. Nama napad protiv Bayernom imao vrijednost 3-4 miliona daj Bože, stoperi bukva Mmae i izlizani Ristovski, plus Teophile koji je sve sto je dobro imao za dat Dinamu, dao je dvi godine prije.
    O usporedbi kvalitete i općenito vrijednosti ekipa Bayern-Dinamo i vamo Barca Newcastle da ne spominjenom. Ovo drugo je puno bliže, nego ovo prvo.

Međutim da, najveća sramota, ne znam samo šta li će Newcastleovi navijači reć na ovo, jel i ovo sramota svih sramota?

Obično kad je takva paljba po golu se i golman razbrani pa ipak to stane na 7. Mi smo imali tu endemski primjerakTvrdica McTvrdi

Da nije bilo Nevistića, primili bi 15 golova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.