• Jurki
    23.9k
    ak se dobro sjecam, otkup je bil uvjetovan brojem nastupa i falio mu je 1 nastup da ga otkupe.
    Od igraca za kojeg smo trebali dobiti 6 milja eura, na kraju zbog njihovog ciganluka nismo dobili nista.
    U to vrijeme je imal neku vrijednost.. nakon kaj se vrnul, dobili natrag sjebanog igraca.
  • hanibal
    99
    Kad već razmišljaš na tako glupi načinKrizy

trebali li Olma koji je dobio crveni u kalifikacijama protiv Odd-a 2017, ili Gvardiola koji nas je izbacio protiv Fenecvarosa iz Lige prvaka i izbio 30 mil Eura isto tako šutnuti kao što vi sugerirate ?!?...... Dinamov glavni novac dolazi od razvoja igrača a ne Europe to je uvijek tako bilo, ako je to vama to glupo onda nemamo što dalje raspravljati
  • Krizy
    70k

Prema tebi treba jer razmišljaš na takav način.
    Kako se toga nitko u svijetu nogometa nije ranije sjetio tvojih prijedloga? Ako je onda možemo raspravljati o tome :rofl:
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Ne treba pretjerivati i za Domingueza odmah ocekivati 30 milijuna, i bolje nismo prodali za toliko u komadu. Samo neka nastavi jos bolje, tek mu je prva sezona kod nas ali mora se jos isprofilirati i u Ligi Prvaka i europi opcenito da bi govorili o nekom vecem transferu. Sto kaze netko Gvardiol je 90, mozda Leipzigu ili Cityju ali nama nije. Da Dominguez sad krene igrati u Leipzigu vrijedio bi 12 fiksno a ne 2,4, ali trziste je takvo da je kod nas to ipak puno manje i da svi poniknu kod nas a onda krenu ostvarivati neku vecu cijenu. Primjer Vuskovica, sa 12 milijuna u roku godinu i pol 40 cim je dosao na malo jacu scenu.
  • ZG plavi 01
    4
    Gvardiol je otisao za 35 milijuna (kad se racunaju svi bonusi), imam osjecaj da dosta vas ovdje ne razumijem kako trziste funkcionira. Ne moze Dinamo dobiti za Domingueza u nijednom svemiru preko 30 milijuna. Nemamo trenutno u kadru nijednog igraca za kojeg mozemo dobiti i priblizno tolike novce. Za Sucica i Baturinu smo zajedno dobiti 32 milijuna. Jednostavno je nas polozaj na trzistu takav da za igrace poput Dominguzea, Stojkovica, Belju, Vinfola (koji su veliki potencijali) ne mozes dobiti vise od 15 milijuna.
  • mrgud
    748
    Šutalo ? Mislim da za 2 godine Dominguez će biti bolji nego što je bio Šutalo kada je išao od nas a još je i Španjolac iz barcine škole
  • Zagi
    16.5k
    Cvetko je još naš igrač. On mi izgleda nakon ove sezone ni na nebu ni na zemlji...criticus
    Jel gleda tko Rudeš? Kak igra tam?
    U vodećoj je momčadi lige, igra sve tekme. Nagodinu 21 godina, a nama treba zamjenski lijevi stoper ...
  • veselko tenžera
    7.5k
    Torino će nam ponuditi milijun eura i povrat Kulenovića za Bakrara :smile:
  • Kujtim Shalla
    9k
    Ne znam zašto uopće imamo posla sa tim klošarima nakon Gojaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.