• FazeN
    6.1k
    Šotiček? Vidjeh na FB objavu. Koliko Basel može tražiti za igrača koji u 63 utakmice ima 5 golova i 4 asistencije?Tobogan

Ne baš puno, pošto on vjerovatno(rekao bi sasvim sigurno ali pazit ću ajde) napušta Basel ovo ljeto, obe strane su za rastanak kako mi je rečeno.
    Ovo je više priča on bi nama nego bi mi njega, jer koliko znam Dabac ne odustaje od Danija iz Barcelone, tako da bi Šotiček mogao biti eventualno alternativa ako taj posao propadne, a ne vjerujem da hoće s obzirom koliko grizemo za Španjolca.

P.S. - 19.03. dok ovo pišem, kako stvari stoje kažu mi povukli smo se iz priče Matković.
    Ista stvar kao i gore, igrač želi više nama nego mi njega, više ne grizemo kao ovu zimu.
    Brijem da je Osijek propustio priliku te da će iduću jedino dobiti ako nas na ljeto nazovu i daju nam ga na pladnju za neku bagatelu.
  • Jurki
    23.9k
    kako stvari stoje kažu mi povukli smo se iz priče Matković.FazeN

Fala Bogu. Bez obzira na to kaj je Osijek los, Matkovic osim brzine nema nista.
    Do 500 keka maksimum odsteta i to samo zbog njegovih godina. I to da igra godinu dana za drugu ekipu.
  • criticus
    6.7k
    Ja bi doveo Šotičeka. Po istom ugovoru koji mu je ponuđen lani. Onda kad uspije kod nas imaš lekciju za sve buduće Šotičeke i Jagušiće, ne budite glupi, vratite se materi.
  • Orc123
    15.4k
    Ako se dovodi krilo onda to treba biti krilo koje je bolje od onog sto imamo a Soticek nije bolji od ni jednog naseg krila, jedino od Varele na kojeg ni ne racunam ozbiljno ali ako treba nekog razvijati onda razvijati Horvata i Varelu, a ne tamo nekog kome je bilo ispod casti igrati za 10tis eura plus bonusi. Sad bi se podvijenog repa vracao nazad i glumio Dinamovca. Rijetko koji mi se igrac toliko ogadio ko on....
  • Jurki
    23.9k
    Šotiček i liga prvaka.. hahaha aha how yes no.
    Rađe ne dopeljati nikoga, nek igra Horvat.

Kak si i sam napisal.. sralek bi sad kod nas revitaliziral karijeru.
    Ak nije dovoljno dobar za Basel, bome onda nije ni za Dinamo.
    I kad je bil u Loksi mi nije bil nekaj bogzna kaj.
  • Fan
    2k
    Na stranu to jel smo za Šotičeka il ne, treba uzet u obzir da je njegov stari taj koji je javno srao za pare, ovako iskreno ne vjerujem da je mali bio taj koji je bio glavni problem.
  • hardek
    9.5k
    @Omake šefe može graf od Šotičeka
  • austrijanac
    10.5k
    Topic s mozda mrvicu vecim potencijalom - i to mozda.
  • Orc123
    15.4k
    slab je u obrani ali zato prema naprijed nije uopce opasan.

Kak bi se reklo, dribla u prazno i u tome je dobar.
    Suma sumarum hvala ali ne hvala.
  • Goncalo Santos
    3.5k
    Ne kazem da bih volio da se dovede soticeka, ali mislim da decko nije glavni krivac sto se njegov transfer u Dinamo tada nije realizirao, vec bivsi sd maric.

Soticek je htio doci u Dinamo, tadasnji trener Jakir je takoder inzistirao na njemu, ali je mastermind maric mimo svega toga odlucio dovesti kolumbijskog anonimca za 2.1 mil i dati mu preko 400k eura po sezoni na 4 godine.

Soticek je mladi godinu dana od cordobe, a kod njega se islo natezati za par tisuca eura i nuden mu je pocetni ugovor 4 puta manji od ovog sta je cordoba dobio. Ako se ne varam mislim da je soticek cak i prihvatio te uvjete, ali valjda je jasno da je maric sabotirao to ljeto sve smislene transfere, tako je isto za galesica kojeg je jakir htio bilo puno platiti 2 mil pa je doveden mmaee.

Ne zelim biti odvjetnik soticeku i stvarno nemam neke simpatije prema njemu, ali cinjenica je da je cordoba, tada kolumbijski anonimac dobio barem 3 puta veci ugovor bez ikakvog pokrica, a da se dovodenje potentnog u21 hrvatskog reprezentativca iz zagreba sabotiralo i da je tretiran kao da je cordoba za njega ne znam kakva klasa.
  • Omake
    16.5k

Lanjski djeluje bolje, ako u klubu vjeruju da ovakav može biti u Dinamu dogodine, OK rizik za oko milijun eura.

• Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Dosta mi je desnih krila s desnom nogom, dajte nekog ljevaka konačno
  • ElDorado
    10.4k
    Dajte podgrijana juha je najgora. Lik je izgubio dve sezone bez ikakvog napretka. Ko ga jebe. Osobno mislim da u Hrvata nema krila za nasih prvih 11. Tu nam treba neki brzi stranac, poput onog lika iz Genka
  • Zagi
    16.5k
    Na koju god tekmu kliknem u Baselu igra lijevo krilo, isto i u reprezentaciji.
    Brz je i agilan , to mu se ne moze poreći.
    Vidli bumo ga za 10ak dana protiv Turske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.