• Georg Koch
    7.6k
    proceduru znate, ime i prezime, adresa, postanski broj i mjesto, broj mobitela u inb.
  • Neron53
    2.4k

Nije da ih je bas previse pitalo :)
  • Dzoni
    4.6k
    Mala primjedba, niste uopće spomenuli ili ostavili sliku sa Georgom Kochom gdje se prisjećamo njegovog života i puta u Dinamu. Ili mi je to promaklo
  • Niko1986
    6k
    Mala primjedba, niste uopće spomenuli ili ostavili sliku sa Georgom Kochom gdje se prisjećamo njegovog života i puta u Dinamu. Ili mi je to promakloDzoni

Imali smo spreman video o tome, ali nije ga program želio pustiti pa ćemo u idućem podcastu.
  • Ritam Ulice
    2.6k
    Kad ide podcast van?
  • Niko1986
    6k
    Standardno, večeras u 20.
  • Niko1986
    6k
    Dragi forumaši, podcast sa Šokotom je vani. Očekivali smo puno od Tome, ali razgovor u ovih nešto više od 90 minuta podcasta je stvarno nadmašio očekivanja. Sve o skautskoj službi Dinama, transferima, Jagušiću, aktualnoj momčadi, sportskom direktoru Mariću i još pregršt toga pogledajte na linku ispod. Još jednom hvala gospodinu Šokoti na gostovanju koje će vjerujem svima biti jako zanimljivo. Podsjećam sve da ostave lajk i pretplate se ako nisu da što više Dinamovaca vidi ovu sjajnu epizodu. Uživajte!!!

Link na podcast - https://youtu.be/ffXmSpBw-y8?is=zru7GtFa-w6gsZ2B
  • kristijank
    447
    Meni možda uz gostovanje Naukovića, najzanimljivija epizoda. Mogao bih Tomu satima slušat o skautingu i raznoraznim dinamovskim temama, stvarno ugodno iznenađenje. Kad se probio led nakon prvih 15 min, imao sam osjecaj da bi bez problema do sitnih sati mogli razgovarat. Uzivajte!
  • sport
    5.7k
    Sve pohvale za Tomu :clap:
  • Nolifer
    14.3k
    Sve pohvale za Tomu, bilo je ugodno i zanimljivo pogledati ovu epizodu!

:up: :cheer:
  • criticus
    6.7k
    Malo me zabrinuo s ovim spominjanjem Mckenne i Domingueza u smislu dobrih ponuda, kao da je naginjao da će otići. Sad kad smo složili tu obranu odmah da oba odu dosta nezgodno. Za Domingueza ako postigne cijenu 10+ mi je jasno al da Scott ide to bi vjerojatno biko do 3 milijuna neka ponuda mi nikako nije jasno. Puno više nam vrijedi. A i onda on i Galešić nastace i ne osjeti se na igri a u plusu si debelom.
  • Dzg69
    119
    Strasan podcast bravo decki
  • crophantom
    3.5k
    Mislim, odnosno nadam se da se malo krivo izrazio kad je reko da ce svi za koje dodu dobre ponude biti prodani, to mi nema nikakvog smisla.
    Scotta nebi prodao nikako, to sam vec reko, prije njega mi je samo Misic sta se tice ljudi koje treba zadrzati, Scott, Miske i Beljo (i Livi nadam se) nam moraju biti kičma ekipe i iduće sezone.
  • gledatelj
    1.2k
    Odličan podcast i dosta zanimljivih stvari je rekao. Iako je teško sad spominjati nešto negativno, ali mi je ovo baš zapelo za uho. Uglavnom je spomenuo kako zna vidjet djecu da idu u dresu Dinama umjesto reala. A ako se ne varam baš on je vodio svoje dijete na tekmu Dinama u dresu reala kad su igrali u LP
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.