• Mr Anderson
    18.3k
    Ovi tamo napišu da je divljao, 24 sata piše da je bilo nikakvog divljanja, samo je iznio igračima što se očekuje od njih. I to je bilo nakon utakmice, to znači da nema veze s time što su drugo poluvrijeme izašli nabrijani.
    Mislim da je vrijeme da se Germanijaku oduzmu akreditacije za utakmice.
  • Zagi
    16.4k
    Na koji način su europski rezultati u prvom dijelu sezone relevantni za iduću sezonu?

Ajmo se prisjetiti postava iz tih euro blamaza....
    kronološki
    Celta
    1-celta.png
    Lille
    2-lille.png
    Betis
    3-betis.png
    Midtjylland
    4-midtjylland.png

Očito se sav fokus bacio na HNL,a europu kak odigramo.
    I vaš zaključak je da Kova iduće sezone ne moze bolje, puno bolje?
    Treba ga potjerat prije nego dobije priliku igrati europu sa punom momčadi?
    I u to ste sigurni ? Još toliko sigurni da nema šanse da neki drugi trener nebi lošije?

I toj ovih dana gdje vam Bodo zorno pokazuje koliko, između ostalih stvari, znači kontinuitet?
    I to nakon kaj smo potjerali Jakira ,a nije ispalo baš kak smo se nadali.
    Da se nitko od vas koji znate ne zapita ... Pa jebemu , mozda sam u krivu?
  • vjeko1701
    23.6k
    Mislim da je vrijeme da se Germanijaku oduzmu akreditacije za utakmice.Mr Anderson

Germanijak pokušava izjednačiti Bobana i Mamića? Šok.
  • Mr Anderson
    18.3k
    I toj ovih dana gdje vam Bodo zorno pokazuje koliko, između ostalih stvari, znači kontinuitet?
    I to nakon kaj smo potjerali Jakira ,a nije ispalo baš kak smo se nadali.
    Da se nitko od vas koji znate ne zapita ... Pa jebemu , mozda sam u krivu?
    Zagi

Kako će zapitati ako su uvjereni da sve znaju o nogometu i da su pametniji od svih uključujući i one koji vode klub.
  • jp23
    3.8k
    Uz sva ta silna znanja, i potrebe za dokazivanjem da su bili u pravu, ja se zapitam, kako to da ne unovčenja sva ta silna znanja? Mislim ako netko sve to zna, kako se nije već obogatio na tom znanju :chin:
  • Orc123
    15.4k
    Pa sta ako se spustio i odrzao govor? Ne kuzim, gdje je tu problem? Pa Dinamo ih placa, a on je predsjednik....tko bi se trebao spustiti, Nicota?
  • fakin
    3.4k
    Vjerojatno se radi o tome da se na takav način srozava autoritet trenera. Ja sam osobno za to kad su ocajni da se spusti predsjednik kluba i jebe im svima sve (Dinamo nije neka firma, nego emocija ljudima), ali kazem tu postoji problem kako ce igraci gledati u trenera kao autoritet
  • rokikaciga
    12.4k
    Predsjednik kluba se nema kaj spuštat u svlačionicu za vrijeme utakmice. Ne želim više takvo ponašanje u klubu. Nakon utakmice može i to pozdravljam.
  • veselko tenžera
    7.5k
    Ljudi, za sve postoji način. Nije neka drama ako je na kraju utakmice došao i rekao nešto u stilu - jasno vam je da je prvo poluvrijeme ispod razine Dinama i to nećemo gurati pod tepih, drugo je bilo kako treba i želim to vidjeti u sljedecim utakmicama.

Ako je ušao na poluvremenu i izvrijeđao ih sve redom i nabio ih kao Mamić novinare, to nema smisla, pa je im na kraju izrecitirao Galeb se topi u vodama...

Uvjeren sam da Boban nije primitivac ni divljak.
  • Fan
    2k
    Ovi tamo napišu da je divljao, 24 sata piše da je bilo nikakvog divljanja, samo je iznio igračima što se očekuje od njih. I to je bilo nakon utakmice, to znači da nema veze s time što su drugo poluvrijeme izašli nabrijani.
    Mislim da je vrijeme da se Germanijaku oduzmu akreditacije za utakmice.
    Mr Anderson

Na stranu sad to što se slažem s tobom da je Germanijak katastrofa, ali čemu povjerenje u 24sata koji od 20 stvari, 19 fulaju? Zato što je lakše probavit da nije bilo nekog divljanja?
    Mislim da je većini nas došao ONAJ živac nasred čela nakon prvog poluvremena, gdje tek ne bi Bobanu koji živi Dinamo od jutra do sutra? Ok, vjerujem da je to i bilo preuveličavanje, al da je bogami podignuo glas i zagalamio, i neka je.
  • hardek
    9.4k
    Nije tu nužno bitno da li se Boban derao ili izjavljivao ljubav. Bitno je šta Germanijak insinuira između redova, a znaju jako dobro šta rade i zašto to rade
  • Zagi
    16.4k
    Predsjednik kluba se nema kaj spuštat u svlačionicu za vrijeme utakmice. Ne želim više takvo ponašanje u klubu. Nakon utakmice može i to pozdravljam.rokikaciga
    Ja nigdje nisam vidio da se radi o ulasku za vrijeme utakmice?

Nakon tekme nadam se da su im i Kova i Zvone očitali bukvicu zbog prvih 45 minuta.
    Ovih zadnjih 10ak tekmi se moraju iskoristiti za dizanje tempa i osiguravanje pozicija pred novu doselekciju, ne za mirno privođenje sezone kraju.
    U novoj sezoni se očekuje brze , bolje i jače.
    Pripreme za sezonu kreću jučer.
  • rokikaciga
    12.4k
    Ja nigdje nisam vidio da se radi o ulasku za vrijeme utakmice?Zagi

Čini mi se da sam pročitao negdje da je ušao i zagrmio. A možda je namjerno izostavljeno da je Zvone ušao nakon utakmice da se unese nemir
  • Crni86
    20.6k
    Ja nemam problema sa tim da Zvone ulazi u svlacionu. On je predsjednik, najveca odgovornost je na njemu i sasvim mi je logicno da ima apsolutno sva prava.

Moje mislienje je samo da nakon utakmice treba trener bit glavni u svlacioni. Ocekujes valjda da ih trener nagrdi za pristup iz prvog poluvremena, a ti onda to prokomentiras kasnije s trenerom. Ovo meni vise izgleda da kova nemre njih izgrdit kak treba, pa onda dode Boban i to napravi. Samo nemremo poslije svake slabije partije da to Boban radi… Bolje pitanje je zasto Zvone nije pustio da ih Kova izgrdi pa onda on doso mozda kasnije na trening ili nesto da im jos kaze…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.