• Pacho
    15.8k
    Jebote, neki bi ovdje stadion tretirali kao zatvorski logor. Posto ocito nema 20-30k nabrijanih, onda ce ili dobar dio novih stadiona biti prazan ili napunjen ljudima koji jedu, pricaju i odlaze pisati na nacin koji vam ne pase.
  • Borovljanin
    548
    Meni na kurac ide ekipa koja ne bi zapljeskala ili zapjevala, ali su prvi i jedva dočekaju kada treba fućkat i srat.

Ne moraš pjevat, ni meni se više ne da - jebiga. Ali automatski gubiš pravo za fućkanje.
  • Thor
    2.1k
    nema fuckanja uopce! Koje fuckanje i kome!? Decki igraju dobro,pobjedjujemo,imamo 10 bodova prednosti...
    Sad sam se na Slavenu izerao na neke na zapadu ispod mene koji su srali i fuckali u 1.i nakon 1.poluvremena da prestanu fuckati i srat.
  • criticus
    6.6k
    Moram ovaj put pohvalit zapad, u prvom poluvremenu se nije čuo nijedan zvižduk. Poneki na poluvremenu ali ništa zamjetno. Pojedinačnih izbacivača frustracija uvik ima, meni je to npr sudac, na njemu se istresem :lol:.
  • emilperska
    15.2k
    https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-pobijedio-boban-bio-bijesan-sve-se-treslo-igracima-je-ocitao-ostru-bukvicu/159090

Nije ni Presidente bio zadovoljan 1.poluvrijemem . DAPAČE, po Ničoti je bio bijesan kao rijetko kad..
  • Sajla
    19k
    DAPAČEemilperska

NAPROTIV :wink:
  • Sibirski plavac
    8.4k
    "saznali smo između ostaloga, neki tvrde da se čula i glasna lupnjava vrata, da je Boban bio u 'elementu'. Jedna od onih scena, koja je podsjetila na jednog drugog 'gazdu'. "

Ne mogu novinari bez spominjanja "tatte"...
  • NKDZ86
    7.8k
    razumijem ga skroz, i ja sam to htio napravit al nisam htio zabranu spušit :rofl:
    Zvone samo deri
  • hb1
    575
    Svaki put kad pročitam bilo šta o Zvoni sve mu više vjerujem
  • kajjaznam
    416
    Mah, pitanje je kolko tu ima istine
  • vjeko1701
    23.6k
    Ne mogu novinari bez spominjanja "tatte"...Sibirski plavac

Nema to veze sa njim. Prije skoro godinu dana kada je izašlo par zanimljivih članaka, rekao sam da je idući narativ koji će gurati "Boban=Mamić" a Germanijak sa Lesičkim i Ničotom to predvode. Ako se kome da, lako odvrte postove i vide sami. Bila je cijela rasprava.

Mada moram priznati da u tom trenutku nisam očekivao da će to biti toliko očito, često i direktno. Al kad malo razmisliš, za suptilnost je potrebna inteligencija, nešto čega jako fali u nekim redakcijama.

Čuj, neimenovani izvoru u i oko kluba pa jadni pokušaj indirektne insinuacije sa "jedan drugi gazda" il kak je već napisano.

Smiješno, prozirno i predviđeno u samom startu.

Al nek se trude. Nek si zarade tu rundu i pokoju siću koja im se baci pod noge. Male individue još manjeg života.
  • Zambatine škude
    4.6k
    Nema to veze sa njim. Prije skoro godinu dana kada je izašlo par zanimljivih članaka, rekao sam da je idući narativ koji će gurati "Boban=Mamić" a Germanijak sa Lesičkim i Ničotom to predvode. Ako se kome da, lako odvrte postove i vide sami. Bila je cijela rasprava.vjeko1701

Nije Ničota ni blizu ta linija.

Može se nekom ne sviđati kao novinar, može lupat gluposti i sto stvari, ali jako je daleko od ovog društva.
  • vjeko1701
    23.6k
    Samo komentiram kaj vidim. Narativ je postojan i ubacuje se svako malo ovu cijelu sezonu. Ako on piše po naredbi drugih nije ništa bolji nego netko tko to radi iz drugih razloga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.