• Pacho
    21.7k
    Jebote, neki bi ovdje stadion tretirali kao zatvorski logor. Posto ocito nema 20-30k nabrijanih, onda ce ili dobar dio novih stadiona biti prazan ili napunjen ljudima koji jedu, pricaju i odlaze pisati na nacin koji vam ne pase.
  • Borovljanin
    952
    Meni na kurac ide ekipa koja ne bi zapljeskala ili zapjevala, ali su prvi i jedva dočekaju kada treba fućkat i srat.

Ne moraš pjevat, ni meni se više ne da - jebiga. Ali automatski gubiš pravo za fućkanje.
  • Thor
    4.5k
    nema fuckanja uopce! Koje fuckanje i kome!? Decki igraju dobro,pobjedjujemo,imamo 10 bodova prednosti...
    Sad sam se na Slavenu izerao na neke na zapadu ispod mene koji su srali i fuckali u 1.i nakon 1.poluvremena da prestanu fuckati i srat.
  • criticus
    9.6k
    Moram ovaj put pohvalit zapad, u prvom poluvremenu se nije čuo nijedan zvižduk. Poneki na poluvremenu ali ništa zamjetno. Pojedinačnih izbacivača frustracija uvik ima, meni je to npr sudac, na njemu se istresem :lol:.
  • emilperska
    18.9k
    https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-pobijedio-boban-bio-bijesan-sve-se-treslo-igracima-je-ocitao-ostru-bukvicu/159090

Nije ni Presidente bio zadovoljan 1.poluvrijemem . DAPAČE, po Ničoti je bio bijesan kao rijetko kad..
  • Sajla
    24.9k
    DAPAČE — emilperska

NAPROTIV :wink:
  • Sibirski plavac
    10.2k
    "saznali smo između ostaloga, neki tvrde da se čula i glasna lupnjava vrata, da je Boban bio u 'elementu'. Jedna od onih scena, koja je podsjetila na jednog drugog 'gazdu'. "

Ne mogu novinari bez spominjanja "tatte"...
  • NKDZ86
    10.1k
    razumijem ga skroz, i ja sam to htio napravit al nisam htio zabranu spušit :rofl:
    Zvone samo deri
  • hb1
    1k
    Svaki put kad pročitam bilo šta o Zvoni sve mu više vjerujem
  • kajjaznam
    536
    Mah, pitanje je kolko tu ima istine
  • vjeko1701
    30.3k
    Ne mogu novinari bez spominjanja "tatte"... — Sibirski plavac

Nema to veze sa njim. Prije skoro godinu dana kada je izašlo par zanimljivih članaka, rekao sam da je idući narativ koji će gurati "Boban=Mamić" a Germanijak sa Lesičkim i Ničotom to predvode. Ako se kome da, lako odvrte postove i vide sami. Bila je cijela rasprava.

Mada moram priznati da u tom trenutku nisam očekivao da će to biti toliko očito, često i direktno. Al kad malo razmisliš, za suptilnost je potrebna inteligencija, nešto čega jako fali u nekim redakcijama.

Čuj, neimenovani izvoru u i oko kluba pa jadni pokušaj indirektne insinuacije sa "jedan drugi gazda" il kak je već napisano.

Smiješno, prozirno i predviđeno u samom startu.

Al nek se trude. Nek si zarade tu rundu i pokoju siću koja im se baci pod noge. Male individue još manjeg života.
  • Zambatine škude
    5.2k
    Nema to veze sa njim. Prije skoro godinu dana kada je izašlo par zanimljivih članaka, rekao sam da je idući narativ koji će gurati "Boban=Mamić" a Germanijak sa Lesičkim i Ničotom to predvode. Ako se kome da, lako odvrte postove i vide sami. Bila je cijela rasprava. — vjeko1701

Nije Ničota ni blizu ta linija.

Može se nekom ne sviđati kao novinar, može lupat gluposti i sto stvari, ali jako je daleko od ovog društva.
  • vjeko1701
    30.3k
    Samo komentiram kaj vidim. Narativ je postojan i ubacuje se svako malo ovu cijelu sezonu. Ako on piše po naredbi drugih nije ništa bolji nego netko tko to radi iz drugih razloga.
  • Thor
    4.5k
    DAGUŠĆE :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention