• Droljo
    26.1k
    Dati mu minuta do kraja sezone i prodaja na ljeto. Probat nekog mlađeg za tu opciju sa klupe. Šunta možda.
  • Zagi
    16.4k
    Pa tko bu igro ako ih sve prodamo? Šunta je protiv Slavena bio jedini veznjak na klupi.
    Sada si zamisli da smo prošli Genk. Umorni i iscrpljeni protiv Freiburga, nema Mišića i nema Solde.

Ajd na +10, neš ti jedan poraz više manje... ali kaj ako konkurencija ne bude tak nesposobna iduće sezone?
  • Droljo
    26.1k

Šestica se mora dovesti svakako. Bennacer, miško i taj treći vezni bio šunta ili netko osmi je dovoljno. Ako benni odlazi onda dva dovesti vezna.
  • Zagi
    16.4k
    Šestica se definitivno mora dovesti ali Soldo je zamjena na osmici.

Bennacer je fatamorgana jel. Tu je ali nije. Ajmo to prekriziti.

Recimo da imaš Mišića i Šunjića na 6.
    Zajc , Stojković i Šunta na 8icama.

Pet veznih dosta za cijelu sezonu? Meni se europa igra i nakon grupne faze.
  • Borovljanin
    547

Šunjića ili Franjića kao zamjenu na šestici. Obojci 2027 ističe ugovor, tako da ih možemo dobiti za male novce
  • DiddyGuela
    5.7k
    Napisat cu sada jednu vrlo nepopularnu stvar ali sto se tice povecanja konkurencije u veznom redu, gledao bi prema Aleksi Latkovicu iz Varazdina kao nekakvoj backup opciji i igracu koji nam u HNLu moze odmoriti npr. Zajca.

Mislim da je dobar igrac, brz je, dinamican,tehnicki dobar i lako stvara visak 1na1. MIslim da ima te neke kvalitete moderne osmice a vjerujem da bi bio low risk high reward. Tu nam je pod nosom, znamo ga, on zna HNL, zasto ne... sada je trenutno on pomalo i hit HNL igrac ali razmisljao sam o njemu i prije.

Sto se Solde tice, mislim da je on ciljano dobio svoju priliku nakon one ponude u zimskom prijelaznom roku iz Ceske da se vidi koliko on ustvari moze pomoci Dinamu. ON je 8 a ne 6. Mislim da nije kvaliteta i prilicno sam siguran da ce nas on napustiti na ljeto i da cemo uhvatiti nekakvu pristojnu odstetu za njega.
  • Zagi
    16.4k
    Šunjića ili Franjića kao zamjenu na šestici.Borovljanin

Dobro, to pokriva 6-icu (recimo,pitanje je jesu li to dovoljno kvalitetne opcije).
    Moje pitanje je tko igra dvije osmice i tko su im zamjene.
  • Droljo
    26.1k

Vidović, zajc, stojke, šunta i eventualno bennacer ili pojačanje ako on ne ostaje.
  • Zagi
    16.4k
    Dobro. Znači Vidović je iduće sezone lijeva osmica.
    Stavljamo ga do kraja sezone u prvu ispred Zajca da se to isproba?
    Do sada je Šunta mijenjao isključivo Zajca na lijevoj osmici. Moze li igrati na desnoj?
  • Droljo
    26.1k

Previše je to pitanja. Nemam ti ja sve odgovore baš. Brojčano sam naveo. Villar se isto vraća...
  • deda
    44.6k
    Šunta je uvijek igrao desnu osmicu.
  • Zagi
    16.4k
    Ne treba se odgovoriti na sva pitanja, bar ne odmah.

Ali ovo pitanje me već duze muči.
    Zajc je izvanredan u HNLu i vrlo loš u europi, a i 32 godine su tu. Vidović bi mogao biti dugoročno rješenje na lijevoj osmici.
    Treba li ga do kraja sezone forsirati ipred Zajca?
  • ElDorado
    10.4k
    A bogme i Mišić je na ljeto 32. Fale nam veznjaci 26-7-8 godina. Ak Bennacer izgledno ode.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube