• Droljo
    26.1k
    Dati mu minuta do kraja sezone i prodaja na ljeto. Probat nekog mlađeg za tu opciju sa klupe. Šunta možda.
  • Zagi
    16.4k
    Pa tko bu igro ako ih sve prodamo? Šunta je protiv Slavena bio jedini veznjak na klupi.
    Sada si zamisli da smo prošli Genk. Umorni i iscrpljeni protiv Freiburga, nema Mišića i nema Solde.

Ajd na +10, neš ti jedan poraz više manje... ali kaj ako konkurencija ne bude tak nesposobna iduće sezone?
  • Droljo
    26.1k

Šestica se mora dovesti svakako. Bennacer, miško i taj treći vezni bio šunta ili netko osmi je dovoljno. Ako benni odlazi onda dva dovesti vezna.
  • Zagi
    16.4k
    Šestica se definitivno mora dovesti ali Soldo je zamjena na osmici.

Bennacer je fatamorgana jel. Tu je ali nije. Ajmo to prekriziti.

Recimo da imaš Mišića i Šunjića na 6.
    Zajc , Stojković i Šunta na 8icama.

Pet veznih dosta za cijelu sezonu? Meni se europa igra i nakon grupne faze.
  • Borovljanin
    547

Šunjića ili Franjića kao zamjenu na šestici. Obojci 2027 ističe ugovor, tako da ih možemo dobiti za male novce
  • DiddyGuela
    5.7k
    Napisat cu sada jednu vrlo nepopularnu stvar ali sto se tice povecanja konkurencije u veznom redu, gledao bi prema Aleksi Latkovicu iz Varazdina kao nekakvoj backup opciji i igracu koji nam u HNLu moze odmoriti npr. Zajca.

Mislim da je dobar igrac, brz je, dinamican,tehnicki dobar i lako stvara visak 1na1. MIslim da ima te neke kvalitete moderne osmice a vjerujem da bi bio low risk high reward. Tu nam je pod nosom, znamo ga, on zna HNL, zasto ne... sada je trenutno on pomalo i hit HNL igrac ali razmisljao sam o njemu i prije.

Sto se Solde tice, mislim da je on ciljano dobio svoju priliku nakon one ponude u zimskom prijelaznom roku iz Ceske da se vidi koliko on ustvari moze pomoci Dinamu. ON je 8 a ne 6. Mislim da nije kvaliteta i prilicno sam siguran da ce nas on napustiti na ljeto i da cemo uhvatiti nekakvu pristojnu odstetu za njega.
  • Zagi
    16.4k
    Šunjića ili Franjića kao zamjenu na šestici.Borovljanin

Dobro, to pokriva 6-icu (recimo,pitanje je jesu li to dovoljno kvalitetne opcije).
    Moje pitanje je tko igra dvije osmice i tko su im zamjene.
  • Droljo
    26.1k

Vidović, zajc, stojke, šunta i eventualno bennacer ili pojačanje ako on ne ostaje.
  • Zagi
    16.4k
    Dobro. Znači Vidović je iduće sezone lijeva osmica.
    Stavljamo ga do kraja sezone u prvu ispred Zajca da se to isproba?
    Do sada je Šunta mijenjao isključivo Zajca na lijevoj osmici. Moze li igrati na desnoj?
  • Droljo
    26.1k

Previše je to pitanja. Nemam ti ja sve odgovore baš. Brojčano sam naveo. Villar se isto vraća...
  • deda
    44.6k
    Šunta je uvijek igrao desnu osmicu.
  • Zagi
    16.4k
    Ne treba se odgovoriti na sva pitanja, bar ne odmah.

Ali ovo pitanje me već duze muči.
    Zajc je izvanredan u HNLu i vrlo loš u europi, a i 32 godine su tu. Vidović bi mogao biti dugoročno rješenje na lijevoj osmici.
    Treba li ga do kraja sezone forsirati ipred Zajca?
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube