• Droljo
    26.1k
    Izgleda da su odustali od borbe za ostanak.
  • dmil
    1.4k
    kakav autogol vukovaraca
  • Blueshadow86
    5k
    Evo prilike za Toplaka. Lako pametovati pred TV ekranima, neka preuzme vrući krumpir i pokaže od čega je satkan.
  • Droljo
    26.1k

Toplak se dokazao kao trener za takve ekipe vodeći goricu i inker, čak mislim da je rekorder po broju uzastopnih utakmica vođenih u HNL-u.
  • Blueshadow86
    5k
    Tada nije toliko mudrovao pred kamerama kao sada, a sada je još i iskusniji mačak pa neka preuzme Vukovar i izvuče ga iznad površine, ajde :smile:
    Da se razumijemo, Vukovaru nema spasa, mogu se pripremati za iduću sezonu u nižem rangu.
  • bongo
    1.4k

Zbog jedne ljubavi
  • KtcGoat
    3.2k
    Cudne odluke Vukovar donosi sto se trenera tice, jos od onog lika prije Schife(zaboravio sam kako se zove), pa sad do Cabraje
  • mlinchica
    5.3k
    I gospođa u gornjem lijevom kutu fotografije se štufala poljudske ljepotice.
  • Jurki
    23.8k
    Nis nebu Toplak napravil u Vukovaru.. obicni teletabis koji samo zna dobro srati.
    Samo kad se zmislim kak je sral na nekom tovarskom podcastu nakon prvog derbija u Splitu o halfspejsu i zadnjim trecinama doslo mi je zlo.
    U hnlu je velika konkurencija trenera neznalica.. ali taj tokmak nema konkurencije.
    Čabraja je Ancelotti za njega.
    I htel bi da ga mi dopeljamo kao trenera za mlađe kategorije.
    Vukovar ne da si je pucal u noge, oni su se ustrijelili u glavu i to s hrđavom puškom i hrđavim metkom.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Meni je to logična odluka Vukovara. Ionako čisto sumnjam da planiraju Čabraju za drugu ligu, a jednostavno nije uspio dobit niti jednu od ovih par krucijalnih utakmica. Vukovar sada može samo probat s nekim luđakom na galvanizaciju (Sopić hehe) jer za ostanak 4-5 pobjeda moraju upisat do kraja
  • KtcGoat
    3.2k
    Davor Mladina!!!
  • Jurki
    23.8k
    pa nije tu stvar u treneru.
    Kadar Vukovara je limitiran i da dojde ne znam kakvi trener ... nebu nikaj napravil.
    Nisu doveli nikakvo pojacanje, za koje mores reci.. da to bu okidac.. vec su slabiji odlaskom Mejie i to puno.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Slažem se, ali ako je procjena s Čabrajom ispadamo 100%, a s novim trenerom imamo 2%šanse da preživimo, isplati se stavit all in na tih 2%.
  • Ludovic IX
    10.8k
    kak misliš pukla ljubav.. pa to je mlada ljubav. Tek je počela cvjetati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet