• Droljo
    28.5k
    Izgleda da su odustali od borbe za ostanak.
  • dmil
    1.4k
    kakav autogol vukovaraca
  • Blueshadow86
    5.1k
    Evo prilike za Toplaka. Lako pametovati pred TV ekranima, neka preuzme vrući krumpir i pokaže od čega je satkan.
  • Droljo
    28.5k

Toplak se dokazao kao trener za takve ekipe vodeći goricu i inker, čak mislim da je rekorder po broju uzastopnih utakmica vođenih u HNL-u.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Tada nije toliko mudrovao pred kamerama kao sada, a sada je još i iskusniji mačak pa neka preuzme Vukovar i izvuče ga iznad površine, ajde :smile:
    Da se razumijemo, Vukovaru nema spasa, mogu se pripremati za iduću sezonu u nižem rangu.
  • bongo
    1.4k

Zbog jedne ljubavi
  • KtcGoat
    5.6k
    Cudne odluke Vukovar donosi sto se trenera tice, jos od onog lika prije Schife(zaboravio sam kako se zove), pa sad do Cabraje
  • mlinchica
    6.4k
    I gospođa u gornjem lijevom kutu fotografije se štufala poljudske ljepotice.
  • Jurki
    25.6k
    Nis nebu Toplak napravil u Vukovaru.. obicni teletabis koji samo zna dobro srati.
    Samo kad se zmislim kak je sral na nekom tovarskom podcastu nakon prvog derbija u Splitu o halfspejsu i zadnjim trecinama doslo mi je zlo.
    U hnlu je velika konkurencija trenera neznalica.. ali taj tokmak nema konkurencije.
    Čabraja je Ancelotti za njega.
    I htel bi da ga mi dopeljamo kao trenera za mlađe kategorije.
    Vukovar ne da si je pucal u noge, oni su se ustrijelili u glavu i to s hrđavom puškom i hrđavim metkom.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Meni je to logična odluka Vukovara. Ionako čisto sumnjam da planiraju Čabraju za drugu ligu, a jednostavno nije uspio dobit niti jednu od ovih par krucijalnih utakmica. Vukovar sada može samo probat s nekim luđakom na galvanizaciju (Sopić hehe) jer za ostanak 4-5 pobjeda moraju upisat do kraja
  • KtcGoat
    5.6k
    Davor Mladina!!!
  • Jurki
    25.6k
    pa nije tu stvar u treneru.
    Kadar Vukovara je limitiran i da dojde ne znam kakvi trener ... nebu nikaj napravil.
    Nisu doveli nikakvo pojacanje, za koje mores reci.. da to bu okidac.. vec su slabiji odlaskom Mejie i to puno.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Slažem se, ali ako je procjena s Čabrajom ispadamo 100%, a s novim trenerom imamo 2%šanse da preživimo, isplati se stavit all in na tih 2%.
  • Ludovic IX
    11.8k
    kak misliš pukla ljubav.. pa to je mlada ljubav. Tek je počela cvjetati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.