• Dinaminjo
    2k

Imas i Bakrara sa Poljuda slicna situacija

Potvrduje se kad se fokusira na jednostavna rjesenja onda je top, a kad ima neke musice u glavi prekomplicira se i digne svima zivac, ne samo sebi
  • Ludovic IX
    10.8k
    kakav jagusic. Za mene nit je bio , nit ce bit ni pola stojketa. Drolji od prošlog ljeta tvrdim da ce bit nas najbolji igrač. Malo kasni ali ce ispuniti ocekivanja, siguran sam.
  • IceMan
    4k
    Meni je još uvijek nevjerojatno da smo htjeli ga prodat Arapima za kolko - 3 miljuna?

Daleko naš najbolji igrač, pokretač svega.
  • Sajla
    19k
    Volio bih jednom čuti točno kaj se dogodilo s tom ponudom jer mogu zamisliti preko nekoliko scenarija.
    "Luka, s Arapskog poluotoka je došla ponuda za tebe. Hoćeš ići?"
    Rekao je da neće. To znamo. A mogao je i reći da hoće pa bismo tek onda krenuli pregovarati i možda bi dobili ozbiljne novce. To da je ponuda prihvaćena takva kak je došla pišu oni isti ljudi koje svaki drugi dan citiramo u shit of the day temi.
    Kako god bilo, sretan sam da je ovak završilo.
  • jp23
    3.8k
    Evo jedan low quality meme:

image.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.