• ksapi
    7.8k

Da, apsolutno, ja uzeo GOG hendikep -3.5, sad je -5.5.. nekih -4.5 ako nadjete je dobro

I Barca hendikep -4.5 1.poluvrijeme takodjer dobro, Eurofarm ima Vardar za vikend, Kuzmanovski poluspreman + nema Tajnika, isto ce rotirat i mislit na Vardar kao i ZG na Nexe
  • Dinamovapriča
    748
    Odigramo svi Hendikep, a Zagreb igra jednu od boljih tekmi u Ligi Prvaka bez 3,4 glavna igraca...
  • ksapi
    7.8k
    I Barca ladno. Hvala i do slušanja :cool:
  • Zagreb1992
    3.3k
    Kaj mislite Osijek Gorica 1 ? Domaćini se digli malo nakon promjene trenera i neke ajmo reć pozitive u ekipi dok Gorica mi nije ekipa koja bi u gostima nešto mogla napraviti
  • Mihael2305
    1.5k
    Jadran Luka Ploče - Kustošija 2, 2,25 koef

Kustošija u top igri, trpa di stigne. Vrijedi probat
  • Jima
    1.2k
    Ovima se vratio onaj ludi Krstičević za trenera, a i loše su ušli u prvenstvo. Ovo im je možda zadnja šansa da se priključe borbi za prva 4 mjesta koja vode u 1.NL. Kusta ovo da i izgubi, neće biti tragedija. Po meni izbjegavati.
  • Carrasco
    7.1k
    Dinamo daje dva gola u prvom poluvremenu 2,95
  • Mihael2305
    1.5k

Dobro si reko, već su dva pala u prvom...
  • Jima
    1.2k
    Bio sam dolje s klubom, mali teren, pritisak na max, Krstičevića su čak isključili (šta je sve izgovorio četvrtoj sutkinji nije za javnost), bacaju aut s centra u šesnaesterac, baš gadno gostovanje svima.
  • Praskaton
    5.7k
    imao sam prilike igrati baš gadan teren,jedno od gorih gostovanja
  • Zagreb1992
    3.3k
    Dubrovnik Šibenka 2 2.90

Gostima must win utakmica jer u sljedećem kolu dočekuju u utakmici za ostanak Cedevitu Jr..Šibenka se dolaskom Šarina malo sredila plus su doveli 2 amera i sa Golsonom u ekipi nisu danas bez šansi,,Kvota je dobra i isplati se uzeti
  • BrankoBrankovic
    27
    Luzern - Wintherthur prvo poluvrijeme 1,5 vise
  • ksapi
    7.8k
    Dinamo hendikep -1.5 protiv Lokse po 2.20-2.30 je bas fulano.. kvote postavljene kao da je ovo gostovanje u drugom gradu.

Zadnje tekme na Maksimiru:
    Belupo 4-2
    Gorica 4-2
    Istra 4-0
    Vukovar 3-1
    Loksa 2-0

A i vani meljemo sve u hendikepu osim Rijeku..

Taj hendikep je realno 1.50-1.60, fini value na ovim kvotama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.