• Jurki
    23.8k
    I dalje sam kod svog stajalista da Sammy nije uopce los stoper. Ali za tu placu treba biti klasa.
    Sammy nadam se da bus kliknul u novom klubu i proigral.
    Sretno
  • Odani Zgd
    1.1k
    Sad odeš i pročitaš prvih par stranica ove teme i kakve smo sve epitete davali ovoj prevari od igrača:ministar,životinja,stoperčina,kapitalac do totalnog razočarenja na kraju.Hvala Bogu da je razgulio iz Dinama i nadam se da ga više nikada nećemo gledati u Dinamu.Adio Sammy
  • rokikaciga
    12.4k
    Je, los je. Obrambeno statisticki je medu 5 najgorih stopera lige. Moje "strucno" oko takoder to potvrduje. Ali to je vise mentalni problem Samyja jer ima sve predispozicije da fakat bude zvjer. Al dzabe
  • Droljo
    26.1k
    Sad kad lik ispadne bolji od svih naših stopera tamo i prodamo ga za 5 mil u werder...
  • CastAway1986
    5.5k
    Ramos s Temua
  • Mali Zeus
    20.4k
    Hvala na svemu Samy, zauvijek ćemo te pamtiti.

Not.
  • dmil
    1.4k
    Pamtit cemo ga kad se budu pravile tier liste u buducnosti
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Sad kad lik ispadne bolji od svih naših stopera tamo i prodamo ga za 5 mil u werder...Droljo

Jedino u paralelnom svemiru IMG-6348.jpg
  • blueslavonija
    197
    to je naš samy, nebu njega niko jebal :lol:
  • CerealKiller
    266
    "Halilhodžić o novom igraču Dinama: ‘Izvanredan dečko. Vodio bih ga i na Svjetsko prvenstvo"
    Hvala jos jednom Vaha
  • rioda
    14.8k

Ta pitanja bivšim trenerima nekog igrača o njegovim kvalitetama se uglavnom svode na isto kao i kad susjeda pitaju o nekom ubojici. Uglavnom je to bio dobar i fin dečko koji je uvijek pozdravio
  • Murinjo
    3
    Taman vrijeme da ga Vaha uzme u Nantes
  • Kujtim Shalla
    9k
    Mislim da Baja nema pojma ko je ovaj , dobro nam ga metno kažem ja
  • Goncalo Santos
    3.5k
    Postoji li neki mehanizam ili stavka ugovora da se moze igrac kazniti za lose vladanje jer ovako igrac ispada zasticeniji od polarnog medvjeda. Ovaj diletant zna da je na placi do 2028. pa moze imati ispade kako mu se sprdne ocito. Mogu li mu se bar lupati novcane kazne jer ocito postoji obrazac nepostivanja trenerovog autoriteta.

Bjelica je spominjao da je trebao biti kaznjen, ali su ga zajec i maric pomilovali, o kakvim kaznama se moze raditi? Jasno mi je da bi sukob interesa bio da postoji neka stavka da klub moze otpustiti igraca jer je problematican bez otpremnine jer bi se po tom modelu rjesavali svih igraca na koje se ne racuna, ali nece valjda klub biti jos 2 godine taoc mmaeea kojeg nece vise nitko uzeti?

Qarabag mu preuzima 70 posto place, nakon druge sramotne sezone necemo moci naci klub koji ce preuzeti 100k, kamoli svih 840k njegove place.

"Halilhodžić o novom igraču Dinama: ‘Izvanredan dečko. Vodio bih ga i na Svjetsko prvenstvo"
    Hvala jos jednom Vaha
    CerealKiller

Nije ga vaha dovodio nego maric, sta je vaha mogao reci kad su ga pitali, doveli ste prevaru? Pa da kazu vaha destabilizira klub. Navodno su iz ferencvarosa ljudi govorili da ga se ne treba uzeti, njihovo misljenje maricu ocito nije bilo bitno.
  • striko
    3.1k
    Koju štetu nam Marić napravio. Morat ćemo gume palit da ga otjeramo iz dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet