• Dinamosaurus
    11
    Po meni bi suludo bilo ne slati ga na pripreme, čak i ako nije u planu za iduću sezonu, to se ne radi, a i ima prevelik ugovor da ga samo tako raskinemo na našu štetu i onda još plaćamo zamjenu
  • scooniepenn
    4.9k
    Moram priznati da mi stvarno nije jasno da u situaciji u kojoj imamo od stopera Galešića, nadam se Teophillea i mlade Živkovića i Jakirovića ne vodiš Mmaeea na pripreme. Ako ga i želiš na neku posudbu dati kasnije (u slučaju da ga ne možeš trenutno prodati), neka čovjek prođe pripreme da ga Kovačević opipa i vidi može li mu biti iskoristiv ili je jednostavno izgubljen slučaj pa ga treba dati negdje na posudbu i uštedjeti na njegovom ugovoru. Ovako ga otpisujući ne znam što točno očekujemo osim da ćemo leći s najmanje 1.000.000 eura otpremnine, a to je teška glupost.
  • Patak
    3.5k
    Možda su nenogometni razlozi uzrok tome. Nije prvi trener u Dinamu koji ga je otpisao.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    otpisao ga je jedino Bjelica, a kad ga je Kovačević stigao upoznati? Treba još pričekati, nije službeno da on i Kanga ne idu na pripreme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.