• Jurki
    25.4k
    Ali ovo je netočno što Antolić pišeSajla

Zlagal se smrad usrani i da nismo dali niti jednom igracu u21 minute.
    Mikic, i Topic su izgleda Marsovci.

Antolicu smradu prokleti lazljivi novinarski gnoju.
  • mlinchica
    6.3k
    "Cilj je gurati naše, a ne kupovati mlade Kosovare, Albance, Afrikance ili Azijce"
    Diop, Sabra and Keita have left the chat.
    Sajla

“Dinamo i ostali klubovi …” :roll:
  • immerwieder
    1.7k
    još 23 boda
  • Profesor Baltazar
    56
    HNS budale. Znači, ukineš B ekipe i zabraniš nastup u 2.rangu bez ikakvog razloga iako je to bilo dobro za mlade igrače i produkcija je išla jako dobro. Time si izravno oštetio nas. Možda je to bio i cilj sve po diktatu onih bliskih južnjacima.
    Nakon što su naše mlade selekcije počele gubit od Luksemburga i sličnih, evo čarobnjaci su se sjetili opet vratit mogućnost igranja B ekipa u 2.rangu kao i ovo šta sada pišu za u-21 igrače. Naravno, nije to radi dinama nego isključivo radi njih samih foteljaša koji se boje da se danas-sutra ne plasiramo na neko EP ili SP jer će onda ostat bez nagrada i dijeljenja 13. plaće i ostalog.
    Neki dan naišao sam na Youtubeu emisiju od Breke Sport nedjeljom, mislim da je bila 549. po redu emisija od pred cca 7 godina. U njoj su bili Šikić, Laljak, menadžer Marko Naletelić i novinar Antolić. Laljak koji je tada vodio Inter je rekao da te B ekipe njima onemogućavaju dovesti mlade igrače i da to dovodi do većeg broja stranaca jer bemaju izbora u dovođenju i da se to mora ukinut. U smislu neće mi doć mladi igrač iz dinama jer je njemu ispod časti doć u Inter nego želi bit u dinamu i igrat za drugu ekipu. Nešto slično je i Škić govorio. Jedini je Naletelić rekao da je to glupost jer da Inter igra prvu ligu, a B ekipe drugu ligu i da je u interesu igrača da igra jači i viši rang te da to ne drži vodu.
    I sad ta ista vrhuška je i dan-danas u HNS-u na rukovodećim pozicijama. I onda će takvi radit na razvoju hrvatskog nogometa.
  • badjibadara
    9.6k
    Dan dva nakon ispadanja iz kupa i nakon što im je Dinamo očitao lekciju, kreću natpisi o novom Poljudu, poraz pada u drugi plan i nitko o tome ne razmišlja.

Dan dva nakon što ih je Krizy demistificirao, kreće serija skoro u slovo istih članaka o dinamovim financijama. Krizy-jeve činjenice padaju u drugi plan.

Slučajno?

Samo treba pratiti timeline i modus operandi određenih nakupina gnoja.
  • Jurki
    25.4k
    i kao slucajno je objavljeno da Dinamo i jos neki klubovi nisu dali priliku u21 igracima.
    I tko ne prati, ce reci.. da istina.. igraju neki Vinlofi, Dominguezi, Villari itd.. a domaci trunu na klupi.
    Samo da se neka negativa fila.
  • rokikaciga
    14.3k
    Glupani odjednom se sjete i B ekipe i minutaze za u21 igrace u istoj sezoni.

Ha, da. U19 repka nam izgleda kriminalno.

Pozdravljam odluku, mislim da je i prije trebala biti donesena ali ovak odjednom sve. Aj dobro.
  • badjibadara
    9.6k
    Samo pratiti timeline, kao što rekoh, i modus operandi, skoro u dlaku prekopiran iz jedne susjedne zemlje poznate po farmama botova i režimskom novinarstvu.
  • Jurki
    25.4k
    sve to govori da u Savezu sjede debili koji se kakti "kuze" u nogomet.
    Da, dobro je da se vracaju B ekipe.. to smo i htjeli.. ali je problem u tome da smo davno govorili kak je losa stvar za hrvatski nogomet ukidanje B ekipa.. ali su ocito oni najpametniji a mi svi ostali budale.
    Sve kaj smo govorili se i dogodilo.
    Katastrofalni rezultati mladih selekcija, A vrsta na izdisaju, zamjena nema.
    Sad kad im je dogorilo do noktiju, sad su oni vizionari.
  • Dzoni
    5.8k
    U HNLu doslovno postoje klubovi čiji gazde su otvoreno rekli da bi ugasili akademiju kluba da ne piše u pravilniku da ona mora postojati, ali prvi krivac za lošije u21 selekcije je nekako 7. najbolja akademija svijeta. Vrlo logično, zar ne
  • Jurki
    25.4k
    gazde su otvoreno rekli da bi ugasili akademiju klubaDzoni

Rijeka, Gorica?
  • Dzoni
    5.8k
    Ciljao sam na Rijeku ovdje, da.
    Ako postoji još poneki klub da tako funkcionira, još gore
  • Profesor Baltazar
    56
    Ovih par godina se nešto krpalo sa igračima iz dijaspore. Sad vide da ni to ne može biti vječno pa su se sjetili radit promjene s ciljem "boljitka i unaprijeđenja hrvatskog nogometa". Kakva demagogija
  • NORTE
    24.6k
    Moro:
    "Nisam bio spreman vratiti se, milims da mi je bilo bolje ostati tu. I zbog reprezentacije, i zbog mene samoga. Tu sam u ozbiljnom klubu, igrali smo čak i Ligu prvaka. Nije mi bilo u ideji vratiti se u Hajduku. Iako, kažem, bilo je kontakata'."
  • Jurki
    25.4k
    Kaj je najsmjesnije u toj cijeloj prici, prije pocetka ove sezone nisu htjeli ni cuti da se pritisne drugoligase i da B ekipe krenu od aktualne sezone.
    A vrlo lako bi se to rijesilo.. kod licenciranja im ne zazmiris na oba oka pa se nek lagano jebu.

Al kad su tu osobni interesi u pitanju.. tad nije nist drugo vazno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.