• Crni86
    22k
    povijesno gledajuci svakako mozemo rec da tovari imaju puno veci utjecaj nego rijeka, ali isto tako treba rec da rijeka u zadnjih 20 godina ima vise trofeja nego hajduk. Vise europskih nastup, nastupa u euro skupinama itd itd.

To je ko da ovi iz notighama dok su bili u championshipu se kurce kaj su uzeli prije 100 godina ligu prvaka. Dovoljno ti govori u kakvom si stanju ovog trenutka kad se moras pozivat na razdoblje od prije 10,20 godina.
  • Sajla
    20.6k
    "Ne bi ovo trebao biti sprovod, to što smo 10 bodova iza Dinama. Već sam to objašnjavao. Moji ciljevi bili su posložiti momčad koja zna igrati nogomet i razviti mlade igrače, pokazati se u Europi. Zaostajemo puno. Nisam nikad mislio da ćemo biti prvaci. Ovo je proces."

Trebao je to reći na prvoj presici sezone :rofl:
  • mlinchica
    6.3k
    Đovani Roso na aparatima.
    Ne znam jeste ulovili intervju u SN prije par dana :lol:
    “Bivši Vatreni u šoku: ‘Garcia se poigrava s Hajdukom, radi sve da dobije otkaz, tko mu to dopušta?‘
    Trener Marka Livaju ponižava ne sve načine, a Hajduk to samo promatra, kao da nije u pitanju ikona kluba. Nemoguće mi je da predsjednik Bilić ne reagira“
  • DrRatoljub
    926
    Kako me živciraju te priče. Kako ljudima nije neugodno. Ako uspijemo smo najbolji, a ako ne, nismo ni probali. Kao kad imaš 10 godina i igraš Tekken 3 i onda kad izgubiš kažeš: nisam se ni trudio.
    Mrš.
  • Zagi
    17.7k
    Zivcira me kada ti prodavači magle koriste termin "proces".
  • Jurki
    25.5k
    Igraci u21 sa Hrvatskom putovnicom ce obavezno igrati

Nakon kaj su pedercine maknule druge momcadi, sad im je odjedanput stalo do domaceg nogometa i domacih igraca.
    Ako netko ne postuje to pravilo - kazna.

"Alarm u HNS-u dodatno je zazvonio nakon analize prvih deset kola tekućeg prvenstva, kad se vidjelo da Dinamo i još nekoliko klubova nisu dali šansu niti jednom Hrvatu do 21 godine starosti"

Prokleta gamad novinarska, smradovi prokleti.
    Svako to smrdljivo piskaralo bi trebalo stati u stav mirno kad se spomene Dinamo.
    Drazene Antolicu pedercino raspala novinarska.
  • Dzoni
    5.9k
    I ovaj članak i ovaj zakon se mogu opisati s dvjema riječima: hrpa budalaština.
  • BlueZone
    2
    Mislim da je danas u slucaju poraza gotovo za Vukovar, nazalost
  • Jurki
    25.5k
    ovo tak lagano padne na sudu zbog diskriminacije na nacionalnoj razini.

Sad su se oni sjetili da mladi igraci ne dobivaju dovoljno prilika?

A to kaj su maknuli druge momcadi i time nama izbili iz dzepa milijune eura nikome nista.
  • fakin
    4.6k
    Nakon nedavnog poraza u derbiju protiv Dinama, Pavasović-Visković komentirao je i teze o promašenoj sezoni. "Mi u ovom trenutku nismo na razini Dinama, fokus nam je na nečemu drugome. Neuspjeh je označen od 20 sekundi utakmice Hajduka i Rijeke u Kupu, nemojmo ponavljati gradivo 21 godinu", izjavio je, zaključivši: "Nikad gori Hajduk, to nije točno. Realno smo tamo gdje i jesmo."

nije nam otkrio na čemu im je fokus
  • Zagi
    17.7k
    "ovo nije vrijeme za odgovoriti na to pitanje, sve cete saznat uskoro"
  • Sajla
    20.6k

Ali ovo je netočno što Antolić piše. Članak 49, točka 6 pravilnika koji je objavljen prije 2 dana, a donesen na sjednici 26. veljače piše:
    (6) Na prvenstvenim utakmicama prvog stupnja natjecanja za muškarce nastup i definicija igrača do 21. godine propisuje se propozicijama predmetnog natjecanja.

Gdje su propozicije natjecanja za HNL za sljedeću sezonu? Još ih nema, koliko znam. Antolić u članku citira stari pravilnik koji je zadnji puta promijenjen u kolovozu 2025. godine i više ne važi objavom novog:

6) Na prvenstvenim utakmicama prvog stupnja natjecanja za muškarce klubovi su obvezni
    tijekom cijele utakmice na terenu imati najmanje jednog igrača starosti do 21 godine. (stupa na
    snagu 01. srpnja 2026.
    )

Doduše, Antolić piše da su mu u Savezu "potvrdili zaokret", ali zašto to onda nije dio pravilnika kojeg su izglasali prije 2 tjedna? Zašto se u njemu pozivaju na propozicije natjecanja? Zašto se sad mora o tome raspravljati i klubove dovoditi u situaciju da ne znaju točno koja će biti pravila?
  • FrenchMontana
    1.6k
    “Uskoro cete dobiti vrlo kvalitetan odgovor na to pitanje” :heart:
  • mlinchica
    6.3k
    “Predsjednik Stručne komisije koja će odrediti minutažu je Božidar Šikić, direktor Lokomotive.“
    Nekome fali pažnje…
  • Sajla
    20.6k
    Predsjednik Stručne komisije koja će odrediti minutažu je Božidar Šikić, direktor Lokomotivemlinchica

"Cilj je gurati naše, a ne kupovati mlade Kosovare, Albance, Afrikance ili Azijce"
    Diop, Sabra and Keita have left the chat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.