• Crni86
    20.6k
    povijesno gledajuci svakako mozemo rec da tovari imaju puno veci utjecaj nego rijeka, ali isto tako treba rec da rijeka u zadnjih 20 godina ima vise trofeja nego hajduk. Vise europskih nastup, nastupa u euro skupinama itd itd.

To je ko da ovi iz notighama dok su bili u championshipu se kurce kaj su uzeli prije 100 godina ligu prvaka. Dovoljno ti govori u kakvom si stanju ovog trenutka kad se moras pozivat na razdoblje od prije 10,20 godina.
  • Sajla
    18.8k
    "Ne bi ovo trebao biti sprovod, to što smo 10 bodova iza Dinama. Već sam to objašnjavao. Moji ciljevi bili su posložiti momčad koja zna igrati nogomet i razviti mlade igrače, pokazati se u Europi. Zaostajemo puno. Nisam nikad mislio da ćemo biti prvaci. Ovo je proces."

Trebao je to reći na prvoj presici sezone :rofl:
  • mlinchica
    5.2k
    Đovani Roso na aparatima.
    Ne znam jeste ulovili intervju u SN prije par dana :lol:
    “Bivši Vatreni u šoku: ‘Garcia se poigrava s Hajdukom, radi sve da dobije otkaz, tko mu to dopušta?‘
    Trener Marka Livaju ponižava ne sve načine, a Hajduk to samo promatra, kao da nije u pitanju ikona kluba. Nemoguće mi je da predsjednik Bilić ne reagira“
  • DrRatoljub
    591
    Kako me živciraju te priče. Kako ljudima nije neugodno. Ako uspijemo smo najbolji, a ako ne, nismo ni probali. Kao kad imaš 10 godina i igraš Tekken 3 i onda kad izgubiš kažeš: nisam se ni trudio.
    Mrš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube